برگزاری مراسم قرعه کشی مسابقات والیبال بانوان ویژه جشنواره ورزشی کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران

مراسم قرعه کشی مسابقات والیبال بانوان، با حضور نمایندگان تیم های شرکت کننده از واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی تهران ویژه جشنواره ورزشی هفته تربیت بدنی برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، مراسم قرعه کشی با حضور کارشناسان مدیریت تربیت بدنی و سرپرستان تیم های شرکت کننده طبق برنامه اعلام شده سه شنبه 20 شهریور ساعت 10 در سالن شورای این مدیریت برگزار شد.
مسابقات والیبال بانوان با حضور 5 تیم در یک گروه 3 تیمی و یک گروه 2 تیمی از یکشنبه 25 شهریور در سالن چندمنظوره مجموعه ورزشی شهید چمران آغاز خواهد شد و تیم هایی از معاونت ها، دانشکده ها، شبکه های بهداشت و درمان و بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی تهران در این دوره از جشنواره ورزشی کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه در رشته های متنوع ورزشی حضور دارند.
برای دریافت جدول برگزاری مسابقات، اینجا کلیک کنید.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی