برگزاری مسابقه نقاشی کودکان برای فرزندان کارکنان مراکز و پایگاه‌های مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس واحد بهداشت خانواده و جوانی جمعیت مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری مسابقه نقاشی به مناسبت هفته جهانی تغذیه با شیر مادر، در این مرکز خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، منظر رحیم، کارشناس واحد بهداشت خانواده و جوانی جمعیت این مرکز گفت: این مسابقه نقاشی بین کودکان مراکز و پایگاه‌های مرکز بهداشت جنوب تهران برگزار و به برندگان جوایزی اهداء شد.
وی در ادامه افزود: در این مسابقه نقاشی، لنا آخوندی، 3 سال و 6 ماهه، فرزند منصوره میرزا زاده، مراقب سلامت پایگاه شماره 3 مرکز 21، سید محمد کیان هاشمی، 8 ساله، فرزند فاطمه صغرا فرجی، مراقب سلامت پایگاه شماره 3 مرکز 14 معصوم و مهنا هنرمند پور، 11 ساله، فرزند فاطمه سادات امامی، مراقب سلامت مرکز خدمات جامع سلامت جوادیه، برنده شدند و جایزه دریافت کردند.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی