برگزاری مسابقه کتابخوانی خلاصه محور در قالب‌های صوتی یا تصویری

دبیرخانه دائم جشنواره فرهنگی هنری سیمرغ از هنرمندان نظام سلامت برای شرکت در مسابقه کتابخوانی «ایران جوان بمان» دعوت کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این بخش به صورت انفرادی برگزار و شرکت‌کنندگان می‌بایست به درگاه اینترنتی ایران صدا اینجا مراجعه و از قسمت کتاب گویا کتاب صوتی ایران جوان بمان را دریافت کنند.
توضیح اینکه شرکت‌کنندگان در این بخش می‌بایست کتاب را گوش داده و خلاصه‌ای از کتاب و یا برداشت شخصی خود از کتاب را حداکثر پنج دقیقه در قالب فایل صوتی یا تصویری بیان کنند.
برای ارسال فایل صوتی یا تصویری پس از ورود به سایت جشنواره اینجا، از منوی کار پوشه مسابقه کتابخوانی را انتخاب و پس از چک کردن اطلاعات ثبت نام و یا ویرایش آن، فایل صوتی یا تصویری را بارگزاری و ارسال کنید.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی