برگزاری کلاس آموزشی طب ایرانی و راهکارهای کاهش استرس و اضطراب در مناطق تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس واحد بهداشت خانواده و جوانی جمعیت مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری کلاس‌های کاهش استرس و اضطراب بر اساس آموزه‌های طب ایرانی خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، منظر رحیم، کارشناس واحد بهداشت خانواده و جوانی جمعیت این مرکز گفت: آذر عبدالرضایی، مراقب سلامت پایگاه شماره 2 دادوش، زهرا جعفری، مراقب سلامت پایگاه شماره 3 شاه‌آبادی و اعظم مظفری، مراقب سلامت پایگاه شماره 3 دادوش این کلاس‌های آموزشی را برگزار کردند.
وی در ادامه افزود: در این جلسه در خصوص راهکارهای کاهش استرس و اضطراب بر اساس آموزه‌های طب ایرانی موضوعات، تنفس آرام‌بخش و عمیق هر 2 ساعت، دوری از اخبار و اطلاعات غیرضروری، کاهش استفاده از رایانه و تلفن همراه و مصرف فالوده حاوی سیب شیرین عرق بیدمشک و گلاب در وعده عصرانه و حضور در طبیعت و ورزش‌های دسته‌جمعی مطالبی ارائه شد.
وی همچنین گفت: این کلاس‌های آموزشی در مسجد حضرت ابوالفضل، سرای محله شکوفه جنوبی و سرای محله جلیلی برای مراجعان تشکیل شد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی