برگزاری کلاس آموزشی مواد غذایی افزاینده شیر مادر بر اساس آموزه‌های طب ایرانی

کارشناس واحد بهداشت خانواده و جوانی جمعیت مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری کلاس‌های آموزشی مواد غذایی افزاینده شیر مادر بر اساس آموزه‌های طب ایرانی خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، منظر رحیم، کارشناس واحد بهداشت خانواده و جوانی جمعیت این مرکز گفت: سپیده نظری، مراقب سلامت پایگاه شماره 1 آیت، تارا محمدی، مراقب سلامت پایگاه شماره 2 شاه‌آبادی و سیما دانشی، مراقب سلامت پایگاه شماره 1 امام صادق (ع) درراستای هفته جهانی ترویج تغذیه باشیرمادر، مواد غذایی افزاینده شیر مادر را بر اساس آموزه‌های طب ایرانی، آموزش دادند.
وی در ادامه افزود: به گفته پزشکان متخصص طب ایرانی برخی گیاهان مانند زیره، بابونه، شنبلیله،‌کنجد و سیاه‌دانه در افزایش شیر بسیار مؤثرند و می‌توان پس از پایان هفته دوم زایمان مصرف کرد.
 رحیم در ادامه گفت: برخی مواد خوراکی مانند شیر، شیر برنج، فرنی، حریر بادام، شیر بادام، تخم‌مرغ، گوشت گوسفندی، گوشت پرندگان، مرغ یا جوجه مرغ، آبگوشت، عصاره گوشت، نخود آب، شیره انگور، انگور، انجیر، مویز، بادام، پسته، فندق، انواع سوپ و آش، به افزایش شیر مادر کمک می‌کند.
همچنین انجام ماساژ روزانه علاوه بر ایجاد آرامش منجر به بهبود کیفیت و کمیت شیردهی خواهد شد.

نگار  دیوبندی
تهیه کننده:

نگار دیوبندی

تصاویر