برگزاری کلاسهای آموزشی تغذیه با موضوع دانستنیهای روغن
کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری کلاسهای آموزشی تغذیه سالم در مدارس تحت پوشش این مرکز خبر داد.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، مبینا میرزایی، کارشناس واحد بهبود تغذیه این مرکز گفت: سحر خاکسار، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت جوادیه به مناسبت پویش ملی تغذیه سالم کلاسهای آموزشی با موضوع دانستنیهای روغن را برای 270 تن از والدین و دانش آموزان مدرسه دوره اول امام مهدی، مدرسه جهاد و مدرسه بشری برگزار کرد.
در این کلاسهای آموزشی در خصوص مصرف روغن مایع، روغنهای گیاهی مانند روغنزیتون، کانولا و کنجد، تأثیر آنها بر سلامتی، عدم مصرف روغن جامد و نباتی، روش نگهداری روغنها مانند دور بودن از نور، قرارگیری در محیط خنک و داخل شیشه تیرهرنگ، انواع روغن تصفیه نشده بودار شامل فرابکر و بکر برای طبخ و سالاد، روغنزیتون تصفیهشده، خواص ضدالتهابی روغن کانولا و تأثیر آن در پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر، عدم مصرف قند و شکر، تأکید بر مصرف صبحانه، استفاده میان وعدههای سالم و عدم مصرف نوشابه و مطالب مفیدی بیان شد.
ارسال به دوستان