بیمارستان‌های شریعتی، مرکز قلب و فارابی، حائز رتبه‌ یک برتر اعتباربخشی بیمارستان‌های کشور شدند

معاونت درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پنجمین دوره‌ اعتباربخشی بیمارستان‌های کشور، بیمارستان‌های شریعتی، مرکز قلب و فارابی را از بین 48 بیمارستان نامزد، به عنوان رتبه‌ یک برتر معرفی کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، در اعتباربخشی دور پنجم بیمارستان های کشور  و براساس دستورالعمل ارزیابی مجدد  48 بیمارستان نامزد رتبه عالی و یک برتر، بیمارستان های شریعتی، مرکز قلب و فارابی دانشگاه علوم پزشکی تهران رتبه یک برتر را کسب کردند.
معاونت درمان وزارت بهداشت در نامه ای با اعلام اسامی بیمارستان های حائز رتبه عالی و رتبه یک برتر از  خدمات ارزنده آنان قدردانی کرد.
در بخشی از متن این نامه است؛ از بیمارستان های حائز رتبه عالی و یک برتر انتظار می رود با ارتقا مستمر کیفیت ارایه خدمات، در حفظ رتبه کسب شده در ارزیابی های ادواری یا سرزده کوشا باشند. امید است شاهد تلاش بیشتر سایر بیمارستان های کشور در جهت بهبود و ارتقا عملکرد باشیم.

سمیرا  کرمی

سمیرا کرمی