تقدیر از دانشجویان برگزیده در محور آموزش در مراسم اختتامیه هشتمین جشنواره دانشجویی ابن سینا

مراسم اختتامیه هشتمین جشنواره دانشجویی ابن سینا با حضور روسا، داوران و کارشناسان هر حوزه داوری و برگزیدگان محورهای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و بین الملل در سالن دارالفنون برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه، مراسم اختتامیه هشتمین جشنواره دانشجویی ابن سینا در روز دوشنبه مورخ هفتم خرداد ۱۴۰۳، از ساعت ۱۴ تا ۱۶ با حضور روسا، داوران و کارشناسان هر حوزه داوری و برگزیدگان محورهای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و بین الملل در سالن دارالفنون برگزار شد.در این مراسم دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه، حجه الاسلام والمسلمین میر مجید سید قریشی، نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر مهدی ابراهیمی، معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه هر یک به ارایه سخنانی پرداختند؛ سپس از برگزیدگان هر حیطه تقدیر شد.
در محور آموزشی این جشنواره از دانشجویان برگزیده در دو محور سرآمدی در حوزه تحصیلی و تلاشگر در عرصه توسعه آموزش با اهدای تندیس و جایزه نقدی تقدیر شد. اسامی برگزیدگان به شرح زیر است.
حیطه سرآمدی تحصیلی:۱. سید فرزاد معروفی (دکترای حرفه ای، دانشکده پزشکی) ۲. سید مهدی زارع زاده ابرقوئی (دکترای حرفه ای، دانشکده پزشکی) ۳. دکتر سینا دل آذر (دستیار تخصصی و فوق تخصصی، دانشکده پزشکی) ۴. زهرا ایران پور مبارکه (کارشناسی ارشد، دانشکده توانبخشی) ۵. سیده مهسا صالحی (دکترای تخصصی، دانشکده فناوری های نوین پزشکی)
حیطه تلاشگر در حوزه توسعه آموزش:۱. دکتر فرشاد شاه کرمی (دکترای حرفه ای، دانشکده پزشکی)۲. مهلا خیاط رسولی (دکترای حرفه ای، دانشکده پزشکی)

فاطمه  قربی

فاطمه قربی