تمدید مهلت ارسال خلاصه مقالات برای سمینار سراسری بازی و بازی وارسازی در آموزش علوم پزشکی

مهلت ارسال خلاصه مقالات برای سمینار سراسری بازی و بازی وارسازی در آموزش علوم پزشکی که مورخ 19 مهر برگزار می شود تا 2 شهریورماه سال جاری تمدید شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز مطالعات و توسعه آموزش، سمینار سراسری بازی و بازی وارسازی در آموزش علوم پزشکی مورخ 19 مهر سالجاری در ساختمان دانشگاه علوم پزشکی تهران طبقه نهم تالار دارالفنون برگزار می شود.
محورهای سمینار: - بازی و بازی وارسازی: کاربردها و چالش ها- انواع بازی و کارکردهای آن در آموزش - آموزش دانشجو با استفاده از بازی - آموزش دانشجو با استفاده از بازی وارسازی - ارزیابی فراگیر با استفاده از بازی - پیاده سازی بازی وارسازی در برنامه آموزشی - سنجش پیامدهای حاصل از کاربرد بازی و بازی وارسازی
مهلت ارسال خلاصه مقاله به دبیرخانه:  2 شهریور ماه ۱۴۰۳
نحوه ارسال خلاصه مقاله:

لطفا برای دریافت راهنمای ارسال خلاصه مقاله اینجا کلیک کنید.

برای کسب اطلاعات تکمیلی به آدرس وب سایت مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه به نشانی edc.tums.ac.ir مراجعه کنید.
فاطمه  قربی

فاطمه قربی