تمدید مهلت شرکت در انتخابات شورای صنفی دانشجویی و دستیاران دانشگاه علوم پزشکی تهران

مدیریت امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در اطلاعیه ای اعلام کرد دانشجویان و دستیاران می توانند تا ساعت 24 پنج شنبه 10 خرداد 1403 به صورت الکترونیکی در انتخابات شرکت کنند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، انتخابات شورای صنفی دانشجویی و دستیاران دانشگاه علوم پزشکی تهران از ساعت 8 صبح سه شنبه 8 خرداد آغاز و در حال برگزاری است.
مدیریت امور دانشجویی معاونت اعلام کرد با توجه به شیفت های کاری و مشغله دانشجویان به خصوص دستیاران و به منظور مشارکت حداکثری در انتخابات، برگزاری انتخابات و اخذ رأی که پیش از این تا ساعت 12 ظهر چهارشنبه 9 خرداد 1403 اعلام شده بود، تا پنج شنبه 10 خرداد ساعت 24 تمدید شده است.
توضیح اینکه، دانشجویان می توانند با مراجعه به سامانه سیپاد دانشگاه علوم پزشکی تهران از طریق، اینجا در این انتخابات شرکت کنند.
برای دریافت پوستر انتخابات شورای صنفی دانشجویی و دستیاران، اینجا کلیک کنید.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی