جشنواره غذای سالم دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد
جشنواره غذای سالم با ارائه خدمات مشاوره ای سلامت روان، باروری، تغذیه و رژیم درمانی، آسیب شناسی و حرکات اصلاحی و خدمات مشاوره ای طب ایرانی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، مدیریت امور سلامت دانشجویان معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت هفته سلامت با شعار «سیاره ما، سلامت ما» در راستای افزایش نشاط و همدلی در بین خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران، اقدام به ارائه خدمات مشاوره ای در زمینه سلامت روان، سلامت باروری و تغذیه و رژیم درمانی، آسیب شناسی و حرکات اصلاحی و خدمات مشاوره ای طب ایرانی کرد. همزمان با برگزاری این غرفه ها، جشنواره غذای سالم ویژه اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه نیز برگزار شد.
در این جشنواره که روز یکشنبه 18 اردیبهشت 1401 از ساعت 9 تا 14 در محل طبقه همکف سازمان مرکزی برگزار شد، دانشجویان، کارکنان و اعضای هیئت علمی اقدام به تهیه و طبخ غذاهای سالم محلی و بومی کردند.
در حاشیه برگزاری این جشنواره که در راستای فرهنگ سازی استفاده از غذاهای سالم و محلی در میان دانشگاهیان برنامهریزی و اجرا شد، دکتر حامد پورآرام و دکتر هدی درخشانی از اساتید دانشکده تغذیه و رژیم شناسی به داوری پرداختند.
معیارهای داوری شامل طعم غذا، نحوه ارائه و سرو، تنوع گروه های غذایی، شیوه پخت، مدت زمان پخت، نمک افزوده، میزان چربی، نوع روغن مصرفی، کیفیت پروتئین، قند و شکر و غلات تصفیه شده و امتیاز ارزش غذایی بر اساس داده های N4 مد نظر قرار گرفت.
برندگان جشنواره غذای سالم دانشگاه علوم پزشکی تهران به شرح ذیل می باشند:
مقام اول: پدرام کیهانی از معاونت بین الملل با کسب 31.5 امتیاز
مقام دوم: محبوبه محمدزاده از معاونت فرهنگی دانشجویی با کسب 31 امتیاز
مقام سوم: رقیه بابایی از بیمارستان امام خمینی (ره) با کسب 30.5 امتیاز
همچنین سه نفر از شرکت کنندگان نیز به قید قرعه برگزیده شدند:
معصومه اکبری از معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه
سید گوهر علی عباس از معاونت بین الملل دانشگاه
مریم ابکتی از معاونت بهداشت دانشگاه
شایان ذکر است این برنامه با همکاری کانون خیریه فانوس برگزار شد و تمامی عواید حاصل از این جشنواره، صرف امور خیریه خواهد شد.
نظر دهید