ندای تندرستی

درمان لوپوس با داروهای ضد مالاریاها

روابط عمومي دانشگاه علوم پزشكي تهران: داروهاي ضد مالاريا در كنترل آرتريت مرتبط با لوپوس، راش پوستي، زخم‌هاي دهاني و ديگر نشانه‌ها مانند خستگي و تب بسيار مؤثر هستند. داروهاي ضد مالاريا به‌عنوان داروهاي كنترل‌كننده سيستم ايمني جزو داروهاي اصلي و مهم در لوپوس تلقي مي‌شود.

ضد مالارياها
داروهاي ضد مالاريا در كنترل آرتريت مرتبط با لوپوس، راش پوستي، زخم‌هاي دهاني و ديگر نشانه‌ها مانند خستگي و تب بسيار مؤثر هستند. داروهاي ضد مالاريا به‌عنوان داروهاي كنترل‌كننده سيستم ايمني جزو داروهاي اصلي و مهم در لوتوس تلقي مي شود.
اين داروها در درمان ديسكوئيد اريتماتوسيستميك بسيار مؤثر مي‌باشند. گرچه داروهاي ضد مالاريا در كنترل بيماري شما بسيار مؤثر مي‌باشند، استفاده از آن‌ها نيازمند صبر و حوصله است. استفاده از آن‌ها، قبل از مشاهده‌ي هرگونه تغييري در علائم بيماري، هفته‌ها يا ماه‌ها زمان مي‌برد.

عوارض جانبي محتمل
اين موارد شامل ناراحتي معده، كاهش اشتها، استفراغ، اسهال، تاري ديد، اختلال در تمركز، سردرد، عصبانيت، تحريك‌پذيري (حساسيت)، گيجي، ضعف ماهيچه، خشكي و خارش پوست، ريزش موي خفيف، راش، تغيير در رنگ پوست و كبودي غيرعادي است.

موارد احتياط
بيش از مقدار تجويزشده دارو مصرف نكنيد.
اين دارو را همراه با ديگر داروها مانند داروهاي بدون نسخه بدون مشورت با پزشك يا پرستارتان مصرف نكنيد.
به هر پزشك، پرستار يا دندانپزشكي كه مراجعه مي‌كنيد بگوييد كه داروهاي آنتي مالاريا را براي درمان لوپوس مصرف مي‌كنيد.

احتياط
عارضه‌ي جانبي و محتمل داروهاي آنتي مالاريا رساندن آسيب به شبكيه چشم است. هرچند اين عارضه با مقادير اندك دارويي كه تجويز مي‌شود نادر است، بسيار اهميت دارد كه قبل از درمان با اين داروها و هر 6 تا 12 ماه پس از مصرف اين داروها سلامت چشم‌هايتان را بررسي كنيد.

مقاله درمان لوپوس با داروهاي ضد مالارياها

منبع: مركز تحقيقات روماتولوژي، دانشگاه علوم پزشكي تهزان