دعوت از عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران برای حضور در نخستین دوره مبارزه با دوپینگ فیفا

در پی پیگیری و رایزنی فدراسیون فوتبال جمهوری اسلامی ایران و از بین نمایندگان بیش از 200 عضو فیفا از «دکتر سیف برقی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران» دعوت کرد تا در کنار 23 نماینده دیگر برای حضور در نخستین دوره مبارزه با دوپینگ فیفا شرکت کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، دکتر توحید سیف برقی عضو هیات علمی دانشگاه و رئیس کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال در بین 24 نماینده پذیرفته‌شده برای حضور در نخستین دوره مبارزه با دوپینگ فیفا قرار گرفت.
فیفا متعاقب بررسی رزومه پژوهشی، آموزشی و خدماتی دکتر توحید سیف برقی، رئیس کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال و عضو کمیته پزشکی کنفدراسیون فوتبال آسیا وی را برای حضور در نخستین دوره مبارزه با دوپینگ پذیرش کرد.
این دوره به مدت 14 روز به‌صورت مجازی و همچنین حضوری (در مقر فیفا در زوریخ) برپا خواهد شد.

الهام علی

الهام علی