• تاریخ انتشار : 1402/01/16 - 07:51
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دکتر ابراهیمی: در سال جاری در نظر داریم ظرفیت خوابگاه متأهلی را تا دو سه برابر افزایش دهیم

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه گفت: ما برای تحقق اهدافمان دست یاری به سمت مسئولان و دانشجویان دراز می‌کنیم.

دکتر مهدی ابراهیمی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در حاشیه دیدار نوروزی، دکتر مهدی ابراهیمی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه تقارن بهار طبیعت و بهار قرآن را به دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه تبریک گفت و تصریح کرد: امیدوارم سال خوبی برای همه مردم به‌خصوص دانشجویان و خانواده دانشگاهی داشته باشیم.
وی ادامه داد: سال که گذشت سال سخت و پر فراز و نشیبی بود که با تلاش به نتایج و دستاوردهای خوبی از جمله افتتاح بوستان 4، شروع بازسازی خوابگاه متأهلین و افتتاح فروشگاه تخفیفی برای مجموعه کوی دانشگاه رسیدیم.
دکتر ابراهیمی افزود: در سال جاری در نظر داریم ظرفیت خوابگاه متأهلی را تا دو تا سه برابر و  فضای خوابگاهی دختران و پسران را بیش از 300 نفر افزایش دهیم و در کنار آن امکانات رفاهی دانشجویان را تقویت کنیم.
وی در پایان گفت: ما برای تحقق اهدافمان در سال جاری دست یاری به سمت مسئولان و دانشجویان دانشگاه که آینده‌سازان مملکت هستند دراز می‌کنیم و امیدوارم با کمک یکدیگر بتوانیم سال خوبی داشته باشیم.
پذیرای پیشنهادات و انتقادات همه خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران خواهیم بود
  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی
نسیم اخگر