دکتر رضا شروین بدو: جامعه امروز نیازمند به دانش، فرهنگ، اخلاق مبتنی بر علم، وحدت ملی و انسجام دانشجویان است

مراسم تجلیل از کارورزان نمونه بیمارستان مرکز طبی کودکان، با حضور دکتر رضا شروین بدو رئیس بیمارستان، جمعی از مسئولان، اساتید و کارورزان بیمارستان برگزار شد.

مراسم تجلیل از کارورزان نمونه بیمارستان مرکز طبی کودکان

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان مرکز طبی کودکان، پس از برنامه گزارش صبحگاهی، دوشنبه 4 دی 1402 با همکاری معاونت آموزشی بیمارستان، از چهار نفر از کارورزان نمونه با حضور دکتر رضا شروین بدو رئیس بیمارستان، دکتر مسعود موحدی معاون آموزشی، دکتر المیرا حاجی اسمعیل معمار مسئول امور کارورزان، اساتید و کارورزان در سالن دکتر قریب قدردانی شد.

دکتر بدو ضمن تشکر از کارورزان، افزود: آینده کشور دست شما عزیزان است و جامعه امروز نیازمند به دانش، فرهنگ، اخلاق مبتنی بر علم، وحدت ملی و انسجام در بین خودمان هست تا بتوانیم به جایگاه برتر از گذشته دست پیدا کنیم.

ایشان برنامه هایی را که در بیمارستان برای تجلیل از اساتید پیشکسوت، دستیاران و کارورزان برگزار می‌شود را بسیار اثربخش و مفید بیان کرد.

وی در پایان با اشاره به نتایج خوب همکاری و تلاش کارورزان، برای اساتید، دستیاران و کارورزان آرزوی موفقیت و سربلندی کرد.

در پایان مراسم با اهدا لوح سپاس و هدایا از کارورزان نمونه تجلیل بعمل آمد.

هما پارساکیا

هما پارساکیا