• تاریخ انتشار : 1399/03/27 - 15:17
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 927
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

رئیس دانشکده طب ایرانی: همدلی‌ها در کرونا باید کامل ثبت و به آیندگان منتقل شود

دکتر حسين رضايي زاده در پایان گفت‌وگوی خود با مستندسازان پیشرفت مدیریت کووید 19 در دانشگاه گفت: مهم‌ترین کار مستندسازی این است که زوایای کارهایی که ممکن است پنهان و یا غفلت شود را ترسیم مي کند تا آیندگان به‌عنوان الگو استفاده کنند.

دکتر حسین رضایی زاده رئیس دانشکده طب ایرانی دانشگاه، با اشاره به اقدام روابط عمومی دانشگاه در مستندسازی تجربیات کووید ۱۹ در استودیو شفآ گفت: روایتی داریم از امیرالمونان علی (ع) که می‌فرمایند؛ «انسانی باتجربه است که خیلی تاریخ بخواند». مستند کردن تاریخ به نظرم همان روایت درست تاریخی است که چون در زمان خودش دارد ثبت و مستند می‌شود شائبه‌ای ندارد. 
وی افزود: گاهی اوقات نقل‌های تاریخی گذشته را می‌بینیم شک می‌کنیم به میزان درستی و غلط بودن آن، اما مستند کردنی که ما امروزه ظرفیتش راداریم به نظرم همان انتقال تجربه‌ای است که بسیار ارزشمند است و می‌شود آن را نقد هم کرد.
دکتر رضایی زاده ادامه داد: مشاهده کرده‌اید در فضای مجازی که ماجرای انفلوآنزای اسپانیایی که سال‌ها پیش اتفاق افتاده بود تا یک حدی درس‌هایی داشت و همه می‌گفتند؛ ای‌کاش دقیق‌تر نوشته‌شده بود و بیشتر می‌دانستیم.
این عضو هیئت علمی دانشگاه متذکر شد: فکر می‌کنم آن قسمتی که بخش علمی ماجراست و در قالب مقالات و پژوهش‌ها در حال منتشر کردن است بخش درستی است، اما بخش‌های انسانی و اجتماعی کادر پزشکی در کنار مردم و رسالت‌هایی که هرکدام داشتند و همدلی‌هایی که در کشور شاهد بودیم باید کامل ثبت و ضبط شود تا آیندگان از آن بهره بگیرند.
رئیس دانشکده طب ایرانی تصریح کرد: مذهب، اجتماع، فرهنگ و تمدن می‌تواند خوبی‌ها را نمایان‌تر و پتانسیل بالقوه بدی را در ما مهار کند ولی دیدیم که می‌توانیم ازنظر معیارهای اجتماعی و رتبه‌بندی جهانی توسعه‌یافته باشیم، در کشورمان با یک تابلویی از زیبایی‌ها مواجهه بودیم و این ثبت تاریخی و مستندسازی مهم‌ترین خدمتی است که می‌تواند این را نشان دهد آن‌طرف هم افرادی که خدمت کرده‌اند این برای ما فرصت ارزشمندی است و کار روابط عمومی را ارزشمندتر می‌کند برای اینکه این‌ها نیز دیده می‌شوند.
وی درباره فضای استودیو شفآ، گفت: فضای استودیو آرام و دل‌نشین است و امکانات خوب بود. به نظرم فضای استودیو کلاسیک طراحی نکنید الزامی ندارد، اما فضای داخلی را دکور واقعی بزنید چراکه جذابیت دارد.
 
 
دکتر رضایی زاده در خصوص سؤالات مطرح‌شده و حضور همکاران روابط عمومی، تصریح کرد: حدوداً از سال 1382 در رسانه‌های مختلف و صداوسیما حضور داشتم و تا حدودی با سؤالات آشنایی دارم. لازم است در برخی از مصاحبه‌ها فرصت‌ها را مشخص کنیم به‌طور نمونه چند بار سخنران خطبه‌های نماز جمعه بودم برای آن ساعت‌ها فکر و یادداشت کردم که چه مواردی را باید مطرح کنم چون فرصت استثنایی بود، اما تجربه مستندسازی که کم‌وبیش میدانیم که در این مدت چه‌کارهایی کرده‌ایم و مکتوب کرده‌ام و اشراف کامل داشتم. اما اگر سؤالی در همان لحظه پرسیده شود باعث می‌شود به‌گونه‌ای به یاد افراد بیاید «استرس ملایم» را می‌پسندم. درنهایت نحوه برخورد همکاران روابط عمومی عالی بود.
توضیح اینکه روابط عمومی دانشگاه از یک ماه و نیم پیش به مستندسازی اقدامات انجام‌شده در مدیریت کووید 19 در دانشگاه اقدام کرده است.
 
  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,اخبار
  • کد خبر : 158145
الهام علی
تهیه کننده:

الهام علی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *