با تاکید بر نقش و جایگاه ارزنده بهداشت در نظام سلامت کشور و در ششمین روز از آغاز سال 1404
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران از مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی حسن آباد فشافویه در شهرستان ری بازدید کرد
دکتر سید رضا رئیس کرمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در ششمین روز از سال 1404 با همراهی دکتر علیرضا اولیائی منش معاون بهداشت دانشگاه و دکتر محمدرضا قیوم زاده، معاون اجرایی معاونت بهداشت دانشگاه و مجتبی افشار، بخشدار فشافویه و دکتر مصطفی امینی، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری از مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی حسن آباد فشافویه شهرستان ری بازدید کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری، دکتر سید رضا رئیس کرمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در ششمین روز از سال 1404 با همراهی دکتر علیرضا اولیائی منش معاون بهداشت دانشگاه و دکتر محمدرضا قیوم زاده، معاون اجرایی معاونت بهداشت دانشگاه و مجتبی افشار، بخشدار فشافویه و دکتر مصطفی امینی، مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری از مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روزی حسن آباد فشافویه شهرستان ری بازدید کرد.
دکتر رئیس کرمی در خصوص این بازدید نوروزی گفت: بازدید نوروزی امروز از دورترین منطقه تحت دانشگاه علوم پزشکی تهران در جنوبی تهران بخش از استان تهران و شهرستان ری، حسن آباد فشافویه انجام شد، این بخش هم مرز با استان قم بوده و جمعیت حدود ۱۰۰ هزار نفری منطقه خدمات بهداشتی و درمانی خود را از دانشگاه علوم پزشکی تهران دریافت می کنند.
وی با تاکید بر اهمیت جایگاه بهداشت و تقدم آن بر درمان گفت: امروز فرصتی شد تا در ششمین روز از سال جدید از مرکز خدمات جامع سلامت شبانه روری حسن آباد بازدید داشته باشیم، این مرکز علاوه بر خدمات روتین بهداشتی، در واقع به عنوان یک مرکز درمانی و اورژانس شبانه روزی در خدمت مردم هست.
وی افزود: متاسفانه این منطقه علی رغم اینکه از بخش های تابعی استان تهران هست اما از خدمات درمانی خوبی برخوردار نیست و در واقع همین مرکز پاسخگوی تمامی موارد اورژانس اعم از اورژانس های داخلی و جراحی هست.
دکتر رئیس کرمی با اشاره به مراجعه حدود ۳۰۰ نفر در شبانه روز به این مرکز گفت: خیلی از اورژانس های بیمارستان ها هم اینقدر مراجعه ندارند و همکاران ما در مرکز حسن آباد از مریض های بسیار بد حال گرفته تا مریض های جراحی موارد ضرب و جرح، تصادفی را حد توان پوشش می دهند و خدمات تخصصی تر به وسیله اورژانس به بیمارستان های شهرری و رباط کریم که حدود ۴۵ دقیقه تا حسن آباد فاصله دارند منتقل می شوند.
وی خاطرنشان کرد: امیدواریم با آغاز به کار بیمارستان اسلامشهر با سرعت بیشتری دسترسی های افزایش یابد و در آینده اتفاقات خوبی برای این منطقه رقم بخورد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به وجود شهرک بزرگ صنعتی شمس آباد، فرودگاه بین المللی امام خمینی(ره) و سایر ویژگی ها و ساختارهای متعلق به استان و شهر تهران که در منطقه وجود دارد گفت: می بایست خدمات کامل تر بهداشتی درمانی را باید برای منطقه در نظر گرفته شود.
وی ادامه داد: تلاش ها و حمایت های دانشکاه علوم پزشکی تهران برای افزایش امکانات و نیروی انسانی، افزایش سطح خدمات بهداشتی و درمانی در مرکز شبانه روزی حسن آباد فشافویه تا بهبود اوضاع و بهره مندی مردم عزیز منطقه و همکاران پر تلاش مان ادامه خواهد یافت تا اینکه بتوانیم یک مرکز جامع و تخصصی تر در منطقه ایجاد کنیم.
وی ضمن خداقوت به همکاران این مرکز شبانه روزی گفت: قبولی طاعات و عبادات، توفیق و سلامتی تمامی همکاران عزیز که با جان و دل در ماه مبارک رمضان و روزهای آغازین سال جدید را مشغول خدمت رسانی هستید، آرزومندم و شما عزیزان را شایسته تقدیر می دانم.
در این دیدار که رسانه های محلی فشافویه نیز حضور داشتند، مجتبی افشار بخشدار فشافوبه با قدردانی از ریاست دانشگاه علوم پزشکی تهران برای حضور در روزهای آغازین سال در حسن آباد، این حضور را نشان از اهمیت موضوع بهداشت و سلامت مردم نزد دکتر رئیس کرمی بیان و بر تداوم همکاری های بین بخشداری و شبکه بهداشت و درمان شهرستان ری و دانشگاه علوم پزشکی تهران برای ارائه خدمات مطلوب تر به مردم تاکید کرد.
ارسال به دوستان