• تاریخ انتشار : 1403/07/25 - 08:22
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

سمپوزیوم بین المللی چشم انداز سیاست گذاری، قانون گذاری و تنظیم مقررات طب سنتی و مکمل برگزار می شود

دانشگاه علوم پزشکی تهران با حمایت دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی سمپوزیوم بین المللی چشم انداز سیاست گذاری، قانون گذاری و تنظیم مقررات طب سنتی و مکمل را برگزار می کند.

سمپوزیوم بین المللی چشم انداز سیاست گذاری، قانون گذاری و تنظیم مقررات طب سنتی و مکمل، به همت دانشگاه علوم پزشکی تهران و با حمایت دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در تاریخ  ۱ تا ۳ آذرماه ۱۴۰۳در محل  هتل قلب بیمارستان شهید رجایی برگزار می شود.

این سمپوزیوم با هدف اشتراک گذاری تجارب جهانی در حوزه ادغام طب سنتی در نظام سلامت و با حضور بالاترین مقام طب سنتی سازمان بهداشت جهانی، دکتر سانگچول کیم، رئیس واحد طب سنتی مکمل و تلفیقی این سازمان در دفتر مرکزی ژنو، اساتید و مقامات طب سنتی از کشورهای مختلف برگزار می شود.

علاقه مندان برای اطلاعات بیشتر می توانند به آدرس وب سایت سمپوزیوم https://en.tums.ac.ir/isptm/en  مراجعه کننند.

• گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی
زهرا  حری