• تاریخ انتشار : 1403/04/18 - 09:56
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

سمینار انتقال تجارب فعالیت‌های مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی تهران به دانشگاه علوم پزشکی سبطین بطور همزمان حضوری و مجازی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی سبطین در عراق برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز مطالعات و توسعه آموزش، سمینار انتقال تجارب فعالیت‌های مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی تهران به دانشگاه علوم پزشکی سبطین در روز سه‌شنبه 12 تیر ماه سال  1403 از ساعت 9:00 تا 15:00 بطور همزمان حضوری و مجازی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی سبطین در عراق برگزار شد.
مراسم افتتاحیه با سخنرانی دکتر فارس رئیس دانشگاه علوم پزشکی سبطین و دکتر علامه معاون آموزشی دانشگاه آغاز شد. در ادامه دکتر علامه معاون آموزشی دانشگاه و دکتر محبوبه مافی‌نژاد مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش در حوزه Introduction to TUMS Medical Education Network، دکتر مریم نسیمی مدیر واحد طرح های توسعه ای و دانش پژوهی آموزشی در حوزه Research & Development in Medical Education، دکتر سمیرارجایی مدیر دفتر توسعه دانشکده پزشکی در حوزه Curriculum Development، دکتر مریم علیزاده مدیر واحد اموربین الملل در خصوص Staff Development in Medical Education و دکتر رقیه گندم کار مدیر واحد ارزشیابی مرکز در خصوص Educational Evaluation گفتگو کردند.
بعد از هر ارائه، بحث و تبادل نظر بین حاضرین در جلسه در زمینه شیوه پیاده سازی و ارتقاء توسعه آموزش انجام شد. در انتهای نشست، دکتر محبوبه مافی نژاد به طرح چالش های موجود در حوزه توسعه آموزش مبتنی بر تجارب موجود و راه حل های مدیریت آن پرداختند.
در نهایت دکتر عظیم میرزازاده، دکتر سید فرشاد علامه و دکتر فارس به جمع بندی و توسعه راه‌های همکاری در حوزه آموزش علوم پزشکی بین دانشگاه های تهران و سبطین پرداختند.

• گروه خبری : مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی
فاطمه  قربی