شروع برگزاری دوره کارآموزی دانشجویان کارشناسی ارشد رشته مدیریت خدمات بهداشتی درمانی

دوره کارآموزی دانشجویان کارشناسی ارشد رشته مدیریت خدمات بهداشتی درمانی از تاریخ 96.7.11 در دانشکده بهداشت با همکاری مدیریتها و گروه های معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع آغاز شد.

گالری عکس
بنا به گزارش رابط مدیریت نوسازی و مطالعات کاربردی، طبق هماهنگی های صورت گرفته با دکتر شکیبازاده معاون آموزشی دانشکده بهداشت و دکتر جعفری پویان مسئول دانشجویان، دوره کارآموزی دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد رشته مدیریت خدمات بهداشتی درمانی با همکاری رابطین و مدرسان معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع از روز سه شنبه مورخ  96.7.11 در طبقه چهارم دانشکده بهداشت برای مقطع کارشناسی ارشد برگزار می شود.

توضیح اینکه این معاونت تلاش دارد تا با ارائه آموزش های کاربردی به دانشجویان، اهداف دوره کارآموزی را که شامل موارد ذیل است دست یابد.

• آشنایی با اداره های موجود در معاونت و فرایندها و فعالیت های واحدهای یادشده
  • آشنایی، شناسایی و تدوین فرایندهای واحدهای بررسی شده
  • آشنایی با روشهای نظارتی و مدیریتی واحدهای ستادی معاونت بر واحدهای صفی آنها (ابزارهای نظارتی و بازه های زمانی، گزارش ها و ...)
  • آشنایی با ارتباطات درون سازمانی و برون سازمانی (با جامعه و...) و با سطوح بالا و پایین واحدها