با تشریح مسائل آموزشی دانشجویان برتر بینالملل
ششمین نشست اعضای کانون ابنسینا برگزار شد
ششمین گردهمایی دانشجویان برتر بینالملل دانشگاه (اعضای کانون ابنسینا) با بحث و بررسی پیرامون مسائل آموزشی دانشجویان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بینالملل، در این جلسه که چهارشنبه اول اردیبهشت 1400 در سالن حکیم ستاد مرکزی برپا شد، دکتر محمدحسین نیکنام، رئیس کانون ابنسینا، دکتر الهه متوسلی، معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس بینالملل، دکتر فرساد نوری زاده، سرپرست شعبه جزیره کیش پردیس بینالملل و دکتر نسرین دشتی، سرپرست مدیریت آموزش دانشجویان بینالملل حضور داشتند.
دکتر نیکنام، رئیس کانون ابنسینا این نشست را با شرح و تفسیری از آیات قرآن کریم و به صورت اختصاصی آیه 185 سوره مبارکه بقره آغاز کرد و گفت: در این آیه شریفه آمده است: ماه رمضان ماهی است که قرآن در آن برای هدایت بشر و راهنمایی و امتیاز حق از باطل نازل شده پس هر که دریابد ماه رمضان را باید آن را روزه بدارد، و هر که ناخوش یا در سفر باشد (به شماره آنچه روزه خورده است) از ماههای دیگر روزه دارد، که خداوند برای شما حکم را آسان خواسته و تکلیف را مشکل نگرفته و خواسته تا اینکه عدد روزه را تکمیل کرده و خدا را به عظمت یاد کنید که شما را هدایت فرمود، باشد که (از این نعمت بزرگ) سپاسگزار شوید.
وی همچنین به ارائه توضیحاتی در خصوص این آیه با بهرهگیری از احادیث و روایاتی از پیامبر اکرم (ص) و ائمه اطهار (ع) پرداخت.
سپس آرون فوما، رئیس کمیته آموزش و پژوهش کانون ابنسینا به بخشی از درخواستهای پژوهشی دانشجویان برتر بینالملل دانشگاه اشاره کرد و از برگزاری سمیناری در 26 می 2021 توسط این کمیته با موضوع کووید 19خبر داد.
دیگر دانشجویان حاضر نیز با تکیه بر برگزاری این سمینار، پیشنهاد اجرای دورهها و کارگاههای آموزشی در مباحثی چون مقالهنویسی، نحوه ارائه و روش تحقیق را ارائه کردند و به طرح دیدگاهها و سؤالاتی در مورد زمانبر بودن صدور مدرک تحصیلی پس از پایان دوره، منوط شدن مدرک دانشجویان MBBS به ارائه پایاننامه و نحوه تخصیص بودجه به پژوهشهای دانشجویی پرداختند.
در ادامه، دکتر دشتی، سرپرست مدیریت آموزش دانشجویان بینالملل در پاسخ به برخی از مباحث مطرح شده گفت: دریافت مدرک تحصیلی به صورت کلی فرآیندی زمانبر است اما در پردیس بینالملل با همکاری معاونت آموزشی دانشگاه در تلاش برای تسریع آن هستیم و دانشجویان بینالمللی نباید نگرانی از این بابت داشته باشند چرا که امکان پست کردن مدرک تحصیلی نیز وجود دارد.
وی همچنین با اشاره به فرآیند صدور مدرک تحصیلی نیز گفت: مدرک دانشجویان و ریزنمرات آنها باید به تأیید وزارتخانههای بهداشت و امور خارجه برسد و با وجود مسائلی که در عدم همزمانی تأیید این مدارک وجود دارد، درصدد راهکاری برای کوتاهتر شدن مسیر هستیم اما هنوز تا راهحل نهایی فاصله داریم.
سرپرست مدیریت آموزش دانشجویان بینالملل به منظور پیگیری مقوله پایاننامه دانشجویان MBBS نیز قول مساعد همکاری داد.
در بخش پایانی این گردهمایی ضمن ارائه گزارشی از تصمیمات و مصوبات نشستهای قبلی دانشجویان برتر بینالملل توسط سید محمدرضا عابیس، معاون دانشجویی کانون ابنسینا، موسی جویا، دانشجوی افغانستانی و نصیب موسی، دانشجوی نیجریهای ظرفیتها و توانمندیهای کشورهای خود را معرفی کردند.
نظر دهید