• تاریخ انتشار : 1399/11/26 - 13:49

فاز دوم طرح آینده‌پژوهی فناوری اطلاعات کلید خورد

در راستای بهره‌گیری از نقطه نظرات صاحب‌نظران، فعالان و دانش‌پژوهان حوزه فناوری اطلاعات در «ترسیم نقشه راه توسعه این فناوری» که چشم‌انداز روشن‌تری در کشور ترسیم خواهد شد؛ فاز دوم این طرح شروع‌شده است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، فاز اول طرح آینده‌پژوهی فناوری اطلاعات در خردادماه سال جاری توسط سازمان فناوری اطلاعات ایران اجراشده است که در آن بیش از 1750 نفر از فعالان و نخبگان حوزه فناوری اطلاعات کشور شرکت کرده و افزون بر 3400 پرسش‌نامه در 21 حوزه مرتبط با فناوری تکمیل‌شده است.
اکنون و پس از تحلیل نتایج حاصل از فاز اول، فاز دوم این طرح آماده ارائه و کسب نظرات فعالان حوزه فناوری اطلاعات است.
سؤالات پرسشنامه دوم عیناً همان سؤالات پرسشنامه دور اول است با این تفاوت که جمع‌بندی نتایج دور اول در سؤالات گنجانده‌شده و شرکت‌کنندگان در فاز دوم این امکان رادارند تا در صورت تمایل و با توجه به نظر سایر شرکت‌کنندگان نظر اولیه خود را انتخاب یا تغییر دهند.
از کارکنان، دانشجویان، فعالان و نخبگان حوزه فناوری اطلاعات دعوت می‌شود تا با مشارکت در این طرح و تکمیل پرسشنامه مربوطه، در تهیه تصویر دقیق آینده فناوری اطلاعات در کشور سهیم باشند.
این پرسشنامه به‌صورت آنلاین طراحی‌شده و به نشانی اینجا در دسترس است.

• گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی
الهام علی