فراخوان برگزاری دومین اردوی آموزشی، تفریحی و زیارتی همراه با ستاره ها در جوار حرم مطهر رضوی

به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اردوی آموزشی، تفریحی و زیارتی "همراه با ستاره ها 2" دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور در مشهد مقدس برگزار می شود.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه  علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، اردوی آموزشی، تفریحی ویژه دانشجویان دختر دانشگاه های علوم پزشکی کشور در ایام تابستان سال جاری در جوار حرم مطهری رضوی (ع) از چهارشنبه 14 تا شنبه 17 شهریور در مشهد مقدس به میزبانی معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت برگزار می شود.
دانشجویان دختر دانشگاه علوم پزشکی تهران که تمایل به شرکت در این اردوی تفریحی زیارتی را دارند، می توانند برای ثبت نام حداکثر تا 3 مرداد 1403 از طریق اینجا اقدام کنند.
همچنین می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 02188959917 تماس بگیرید.
دانشجویان بایست وسایل شخصی و مورد نیاز مانند: ملحفه، لوازم بهداشتی، لباس ورزشی ویژه استخر و سالن ورزشی و ... به همراه داشته باشند.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی