فراخوان ثبت نام داوطلبان عضویت در پنجمین دوره اتخابات شورای عالی سازمان نظام پرستاری

مدیر امور پرستاری دانشگاه از آغاز ثبت نام داوطلبان عضویت در پنجمین دوره انتخابات شورای عالی سازمان نظام پرستاری خبر داد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، دکتر شکوه ورعی مدیر امور پرستاری دانشگاه  اشاره به آغاز ثبت نام داوطلبان عضویت درپنجمین دوره انتخابات شورای عالی سازمان نظام پرستاری جمهوری اسلامی ایران، گفت: ثبت نام داوطلبان در معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به نشانی خیابان حافظ  نرسیده به تقاطع خیابان جمهوری، ساختمان قدیم وزارت بهداشت، طبقه ی 6،مدیریت پرستاری و در هیئت مدیره های شهرهای ورامین، اسلامشهر و شهریار در شبکه های مربوطه سازمان نظام پرستاری، ازتاریخ شنبه 22 مرداد تا 28 مرداد 98  در حال اجراست.

برای دریافت فایل زیر روی نامشان کلیک کنید.

جدول زمانبندی
فرم ثبت نام از داوطلبان