قدردانی مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان به دلیل اعلام آمادگی کادر درمان در فراخوان جذب نیروی داوطلب

دکتر خورشید وسکویی در پیامی از نیروهای داوطلب کادر درمان برای یاری رسانی در پیک پنجم تشکر کرد.

به گزارش روابط عمومی دفتر امور داوطلبان دانشگاه، مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان گفت: در دوران شیوع ویروس کرونا، تاکنون موج ها و پیک های مختلفی را پشت سر گذاشته ایم؛ در این مدت سیستم بهداشت و درمان با تمام توان برای نجات جان مردم این مرز و بوم تلاش کرده و می کند. کادر درمان خسته شده اما از پا نیفتادند، موج پنجم کرونا با قدرت انتشار عظیم شرایط را سخت تر از گذشته کرده است. ازهمه کسانی که مسئولانه به منظور حضور در این جبهه مقدس و کمک به  کادر درمان در بیمارستان های دانشگاه علوم پزشکی تهران اعلام آمادگی کردند، صمیمانه قدردانی می کنم و از درگاه خداوند متعال سلامتی و تندرستی برایتان خواستارم .
انسيه  جناب

انسيه جناب