مدیر امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران از پرداخت وام اربعین حسینی (ع) ویژه دانشجویان خبر داد

مهندس فرشاد میرزائی مدیر امور دانشجویی، از امکان تسهیلات وام اربعین دانشگاه علوم پزشکی تهران برای ثبت نام و اعزام به عتبات عالیات در اربعین حسینی (ع) سخن گفت.

به گزارش سینا رسنه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، مهندس میرزائی گفت: مبلغ تسهیلات وام پیاده روی اربعین چهل میلیون ریال است و دانشجویان متقاضی وام می توانند از 23 مرداد تا 17 شهریور 1403 ثبت نام و مدارک خود را تحویل دهند.
وی افزود: سپردن تعهد محضری و تاییدیه ثبت نام در سامانه سماح سازمان حج و زیارت به آدرس اینجا و ارائه مدارک (اصل و کپی پاسبورت با مهر معتبر ورود و خروج) الزامی است و دانشجویان توجه داشته باشند که در هر مقطع تحصیلی فقط می توانند یک نوبت از این تسهیلات بهره مند شوند.
مدیر امور دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، همچنین تکمیل فرم درخواست به همراه امضای دانشجو و تایید آموزش دانشکده (مهر و امضا) و در نهایت تحویل به اداره رفاه دانشجویان در ساختمان معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه را از دیگر مراحل دریافت وام دانست.
برای دریافت فرم درخواست، اینجا کلیک کنید.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی