• تاریخ انتشار : 1399/07/29 - 12:27
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1071
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

با حضور نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی تهران

نشست سال 2020 مجمع جهانی سلامت به صورت مجازی برگزار می‌شود

دکتر امیرحسین تکیان، معاون بین‌الملل دانشکده بهداشت و دبیر اتاق همکاری‌های علمی دانشگاه‌های عضو پیمان گروه هشت از برگزاری نشست سال 2020 مجمع جهانی سلامت به صورت کاملاً مجازی و با مشارکت نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بین‌الملل، وی با اعلام این خبر گفت: این نشست به‌عنوان بلندپایه‌ترین گردهمایی سالیانه سیاست‌گذاری در زمینه سلامت جهانی چهارم تا ششم آبان 99 مقارن با 25 تا 27 اکتبر 2020 در برلین برگزار می‌شود.
وی همه‌گیری ویروس کرونا در جهان را دلیل اصلی برگزاری این رویداد بزرگ بین‌المللی به صورت مجازی دانست و اظهار داشت: گسترش COVID-19 اهمیت بهبود سلامت جهانی را برای همه یادآور شد و به همین دلیل برگزاری نشست مجمع جهانی سلامت به عنوان شبکه‌ای از دانشگاه‌ها، بخش‌های خصوصی، جوامع مدنی و سیاسی بیش از هر زمان دیگری ضرورت خواهد داشت.
استاد و مدیر گروه سلامت جهانی و سیاستگذاری دانشکده بهداشت با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز به عنوان تنها دانشگاه منطقه مدیترانه شرقی و شمال آفریقا در پیمان گروه هشت، در نشست سال 2020 مجمع جهانی سلامت شرکت می‌کند، افزود: اینجانب به همراه دکتر علی جعفریان، نماینده تام‌الاختیار دانشگاه با دو سخنرانی و ریاست و حمایت از یک پانل، با محوریت تجربه‌های ملی در مواجه با کووید 19 (PD10) و مراقبت‌های بنیادین جراحی و تروما (PD19) در نشست مذکور حضور خواهیم داشت.
دکتر تکیان تصریح کرد: برگزاری 50 نشست تخصصی و شرکت 300 سخنران و بیش از 3 هزار شرکت‌کننده از 100 کشور جهان، عیار نشست سالیانه مجمع جهانی سلامت را که میزبانی هفتمین نشست منطقه‌ای آن را دانشگاه پرافتخار علوم پزشکی تهران در اردیبهشت ماه  98 برعهده داشت، ممتاز کرده است.
دبیر اتاق همکاری‌های علمی دانشگاه های عضو پیمان گروه هشت با تأکید بر اینکه نشست مذکور طی سه روز و از ساعت 9 صبح تا 17/30 عصر به وقت اروپای مرکزی برنامه‌ریزی‌ شده است، بیان داشت: آمادگی برای پاندمی در عصر COVID-19، تقویت نقش اتحادیه اروپا در بهداشت جهانی، سلامت دیجیتال و هوش مصنوعی برای آمادگی در دوران پاندمی، تسریع در برنامه عملیاتی جهانی SDG3 برای سلامتی و رفاه، پژوهش‌های کاربردی‌سازی: پیشرفت در نمایش نوآورانه و تغییرات آب و هوایی و سلامت: خطرات و پاسخ‌ها، عناوین محورهای این برنامه خواهد بود.
معاون بین‌الملل دانشکده بهداشت اضافه کرد: با توجه به شرایط فعلی، امکان شرکت در تمامی نشست‌ها به طور رایگان فراهم شده است ضمن اینکه مباحث نشست از طریق سایت مجمع جهانی سلامت و یا لینک در دسترس همگان قرار خواهد گرفت.


جهت مشاهده برنامه نشست سالیانه مجمع جهانی سلامت اینجا کلیک کنید.

  • گروه خبری : معاونت بین الملل دانشگاه,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 162800
مهناز  وحیدی
تهیه کننده:

مهناز وحیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *