نشست مدیر پرستاری دانشگاه با گروه پرستاری مرکز طبی کودکان

نشست دکتر ورعی، مدیر پرستاری دانشگاه با گروه پرستاری مرکز طبی کودکان در سالن مهارتهای بالینی این بیمارستان برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی بیمارستان مرکز طبی کودکان، نشست دکتر شکوه ورعی مدیر پرستاری دانشگاه با گروه پرستاری مرکز طبی کودکان روز دوشنبه یازدهم تیر ماه 1397 در سالن مهارتهای بالینی برگزار شد.
در این جلسه ناجی، مدیر پرستاری بیمارستان ضمن خوش آمدگویی و معرفی گروه پرستاری، عملکرد این گروه را با نمایش اسلاید به مدیر پرستاری دانشگاه و طالب کارشناس معاونت درمان ارائه کرد.
هر یک از سوپروایزرها و سرپرستاران ضمن معرفی خود به بیان مسائل مرتبط با حیطه کاری خود پرداختند.
به مسائلی نظیر وضعیت مالی، امور رفاهی، تعداد نیروی انسانی، سختی کار، متفاوت بودن پرستاری اطفال با دیگر گروه ها، بازنگری برنامه انتخاب پرستار اخلاق مدار و ... اشاره شد.
دکتر ورعی از حضور در بیمارستان مرکزطبی کودکان به عنوان اولین بیمارستان مورد بازدید ابراز خرسندی کرد و ضمن شنیدن نظرات و پیشنهادهای مطرح شده، از برگزاری مستمر این گونه جلسات با سوپروایزرهای بیمارستانی استقبال کرد.

عکاس و خبرنگار: لیلا یوسفی

لیلا  یوسفی