به بهانه هفته سلامت

ویزیت رایگان اختلالات توانبخشی در شهرداری منطقه 12 برگزار شد

به همت مدیریت درمان و توانبخشی و به بهانه هفته سلامت ۱۴۰۲ برنامه ویزیت رایگان در شهرداری منطقه 12 تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، در راستای حرکت به سمت دانشگاه نسل چهارم و مسئولیت اجتماعی دانشکده چهار شنبه ۱3 اردیبهشت ۱۴۰۲ و به بهانه هفته سلامت برنامه ویزیت رایگان، غربالگری، ارزیابی و درمان در زمینه فیزیوتراپی، آسیب های عضلانی و اسکلتی و  سنجش شنوایی برای کارکنان شهرداری  تهران منطقه 12 به همت مدیریت درمان و توانبخشی دانشکده، معاونت دانشجویی فرهنگی و با همکاری و هماهنگی روابط عمومی دانشکده برگزار شد.
در این برنامه که با استقبال کارکنان شهرداری منطقه 12 همراه بود، مراجعین از نظر آسیب های شنوایی و عضلانی، اسکلتی  مورد ارزیابی قرار گرفتند و تعدادی برای بررسی بیشتر و درمان به درمانگاه های دانشکده ارجاع داده شدند.
توضیح اینکه در همین راستا تیم جهادی دانشکده روز یکشنبه 17 اردیبهشت در ساختمان شورای شهر و سه شنبه 19 اردیبهشت در سرای محله چهارراه سیروس محله کم برخوردار برای ویزیت رایگان مستقر هستند.

سید امیر  میری

سید امیر میری