13 تا 18 آذرماه 1400

پویش اهدای خون دانشجویان آغاز شد

هم‌زمان با روز جهانی اهداکنندگان «پویش اهدای خون تداوم زندگی؛ دومین پویش اهدای خون دانشجویی » هرساله به مناسبت هفته دانشجو راه‌اندازی می‌شود و امسال نیز این پویش با همکاری دانشگاه‌ها در تهران آغاز به کارکرد و در سراسر کشور نیز این پویش فعال است.

پویش اهدای خون دانشجویان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با شروع فصل سرما و شرایط فعلی کشور که به‌واسطه شیوع ویروس کرونا، دسترسی به تعداد کافی داوطلبین اهدای خون و فرآورده‌های آن با چالش‌هایی مواجه شده است.
سازمان انتقال خون ایران از همه افراد و شخصیت‌های جامعه و سازمان و نهادهای دولتی و غیردولتی کمک و همیاری دارد، در همین راستا طبق هماهنگی به‌عمل‌آمده با معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت و نمایندگان دانشجویان؛ مقررشده است دانشجویان داوطلب اهدای خون، در اقدامی هماهنگ روزهای 13 تا 18 آذرماه 1400 در قالب یک پویش دانشجویی برای اهدای خون به مراکز انتقال خون مراجعه کنند.
توضیح اینکه همه مراکز انتقال خون کشور در ایام پویش آماده انجام هماهنگی لازم برای پذیرش دانشجویان به‌صورت انفرادی و گروهی خواهند بود.

الهام علی

الهام علی