پیام تبریک دکتر علیرضا عباسی، مدیر شبکه بهداشت اسلامشهر به مناسبت انتصاب دکتر سید رضا رئیس کرمی به‌ عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر علیرضا عباسی در پیامی ضمن قدردانی از زحمات دکتر حسین قناعتی رئیس پیشین دانشگاه، انتصاب دکتر سید رضا رئیس کرمی را به ‌عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران تبریک گفت.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران شبکه بهداشت اسلامشهر، متن پیام به این شرح است:

بدین‌وسیله ضمن قدردانی از زحمات جناب آقای دکتر حسین قناعتی در طول دوران ریاست ایشان، انتصاب شایسته دکتر سید رضا رئیس کرمی به سمت سرپرست دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان قدیمی ترین و بزرگترین دانشگاه علوم پزشکی کشور و نماد آموزش عالی کشور از سوی وزیر محترم بهداشت را صمیمانه تبریک عرض می نمایم.

و از درگاه خداوند متعال برای ریاست محترم دانشگاه آرزوی سربلندی و پیروزی در مسیر تعالی و پیشرفت جایگاه دانشگاه مسئلت دارم.

محسن عصمتی

محسن عصمتی