پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت 5 شهریور، روز داروساز

دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت پنجم شهریور، روز داروساز در پیامی این روز را تبریک گفت.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، متن پیام به شرح زیر است:
همکاران ارجمند و فرهیخته داروساز
فرا رسیدن پنجم شهریور، روز داروساز را به تمامی تلاشگران عرصه داروسازی کشور، به ویژه همکاران پرتلاش و متعهدم در دانشگاه علوم پزشکی تهران تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.
روز داروساز، فرصتی مغتنم است تا از زحمات و خدمات ارزشمند شما عزیزان که در حفظ و ارتقای سلامت جامعه نقش بی‌بدیلی ایفا می‌کنید، قدردانی کنیم. داروسازان به عنوان پل ارتباطی بین پزشک و بیمار، نقش بسیار مهمی در ترویج فرهنگ مصرف صحیح دارو و اطمینان از ایمنی بیماران بر عهده دارند.

در کتاب "روایت پیشرفت سه ساله"، به خوبی به دستاوردهای ارزشمند شما در حوزه داروسازی اشاره شده است. این دستاوردها، نمادی از تلاش و تعهد شما برای ارتقای سطح سلامت جامعه و پیشرفت کشور است.
در شرایط کنونی که با چالش‌های مختلفی در حوزه سلامت روبرو هستیم، نقش داروسازان بیش از پیش برجسته شده است. شما با دانش و مهارت خود، به عنوان مشاوران مطمئن بیماران، در ارائه خدمات دارویی و مشاوره‌ای نقش بسزایی دارید.
امیدوارم در سایه توجهات خداوند متعال، همواره موفق و پیروز باشید.
دکتر حسین قناعتی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران