پیام تسلیت رئیس دانشکده پزشکی در پی درگذشت دکتر فرخ شادان استاد پیشکسوت گروه فیزیولوژی

️در پی درگذشت دکتر فرخ شادان، استاد پیشکسوت گروه فیزیولوژی، دکتر بیگ محمدی پیام تسلیتی صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پرشکی تهران دانشکده پزشکی، دکتر بیگ محمدی، رئیس دانشکده پزشکی طی پیامی درگذشت شادروان دکتر فرخ شادان، استاد پیشکسوت گروه فیزیولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران را تسلیت گفت.
متن پیام به شرح زیر است:

بازگشت همه بسوی اوست
 ️خبر درگذشت شادروان دکتر فرخ شادان، استاد پیشکسوت  گروه فیزیولوژی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، از اساتید صاحب سبک و نوآوری، موجب تالم و تاثر بسیار شد.
️بار دیگر جامعه پزشکی، شاهد از دست دادن استادی مهربان، دلسوز و فداکار بود که تربیت شاگردان بیشماری در کارنامه علمی خود دارد.
ضمن همدردی با بازماندگان و خانواده محترم این استاد فرهیخته، درگذشت ایشان را به جامعه علمی و دانشگاهی تسلیت عرض نموده و برای آن مرحوم، علو درجات را از درگاه ایزد منان خواستارم.

دکتر بیگ محمدی
رئیس دانشکده پزشکی