پیام تسلیت رئیس دانشگاه به مناسبت درگذشت دکتر محمدرضا اویسی

دکتر عباسعلی کریمی رئیس دانشگاه در پیامی درگذشت دکتر محمدرضا اویسی، استاد گروه آموزشی کنترل غذا و داروی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران را تسلیت گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، متن پیام به شرح زیر است:
بسمه تعالی
 خبر درگذشت همکار ارجمند و پرتلاش جناب آقای دکتر محمدرضا اویسی، استاد محترم گروه آموزشی کنترل غذا و داروی دانشکده داروسازی، موجب تأسف و تألم گردید.
 فقدان این استاد ارزشمند را که سالیان متمادی در امر آموزش و تربیت جوانان همت گماشت و کارشناسان و متخصصان ارزشمندی برای کشور تربیت کرد، به خانواده محترم ایشان، جامعه علمی کشور، دانشجویان و دانشگاهیان گرامی، خصوصاً همکاران ایشان در دانشکده داروسازی تسلیت عرض نموده، از خداوند منان برای آن استاد فقید، غفران و رحمت واسعه الهی و برای خانواده گرامی آن مرحوم صبر و اجر مسئلت می‌نمایم.
دکتر عباسعلی کریمی
رئیس دانشگاه

مهدی  گلپایگانی

مهدی گلپایگانی

داود بیکی
00/01/23 - 12:23

با سلام آسمانی شدن استاد بزرگوار و همکار عزیزمان جناب آقای دکتر اویسی را حضور خانواده محترمشان تسلیت عرض می نمایم و از خداوند منان برایشان طلب صبر دارم. دکتر بیکی

دکتر امید سبزواری

00/01/23 - 12:40

انالله و انا الیه راجعون برغم اینکه از بیمارى ایشان مطلع بودم، شنیدن خبر درگذشت این رفیق شفیق بسیار تلخ، ناگوار و دردناک است. برادرى عزیز، دوستى مهربان و همسایه اى بزرگوار را از دست دادم. یاد باد روزهایى که پس از بازگشت او از سفر، در دفتر من یا ایشان قهوه مى نوشیدیم و خاطرات گذشته را ورق زده و از اتفاقات روزگار سخن مى گفتیم. برادرم، روحت شاد و در آرامش ابدى امید سبزوارى

مهدی وزیریان
00/01/23 - 13:23

استادی دلسوز و معلمی توانا را از دست دادیم.. به واقع از بهترین اساتید دوران دانشجویی من بودند.. روحشان شاد

حمیدرضا ادهمی

00/01/23 - 13:30

استاد بسیار متعهد و با اخلاقی بودند. خدایشان بیامرزد

سعید گودرزی

00/01/23 - 14:29

خداوند روح استاد بزرگوار اخلاق مدار را با اولیاء محشور فرماید.

محمدرضا روئینی

00/01/23 - 14:47

بگذارید و بگذرید، ببینید و دل مبندید و چشم بیندازید و دل مبازید که دیر یا زود باید گذاشت و گذشت. گروهی که بدین زرق و برق فریبنده دل و دین گذاشتند، همین که طبل بسیج فرو کوفته شد، حیران ماندند، و از سیم و زر ماه و خورشید گریبان و دامن تهی داشتند. امام علی (ع) خداوند رحمت کند این دوست بزرگوارمان را. من که به جز خیر از ایشان ندیدم.

منان حاجی محمودی
00/01/23 - 16:20

ملیحه برازنده

00/01/23 - 16:22

زبان در توصیف سجایای اخلاقی ایشان قاصر است. باور نبودنشان در دانشکده بسیار سخت است.مدتی در امور اجرایی همکارشان بودم جز حسن خلق و ادب و تعهد و محبت ندیدم. خداوند با اولیا محشورشان گرداند.

محمد عباسی نظری

00/01/23 - 21:10

استادی به معنی واقعی کلمه" با اخلاق" را از دست دادیم. روحشان شاد

محمد رئوفی
00/01/24 - 10:46

غفران و رحمت الهی برای استاد عزیز مهربان و بااخلاق و سلامتی و طول عمر با عزت برای خانواده ایشان از پروردگار متعال خواهانیم. خدا رحمتشان کند

علیرضا زرین آرا

00/01/30 - 21:47

بسیار متاسف و شگفت زده شدم. اخلاق حسنه و دقت نظرهای بسیار دوستانه ایشان در امور اجرایی و علمی ستودنی و باارزش بود. یاد روزهایی که با هم درشورای پژوهشی دانشگاه در مورد پروژه ها گفتگو میکردیم بخیر باد. خدایش بیارمزاد و در بهشت برین جایگاه اعلا عنایت کناد. درگذشت ایشان بسیار خسارت بار است و بسیار زود بود. عرض تسلیت به همه همکاران محترم دانشکده داروسازی و دوستان این مرد شریف.