پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت درگذشت هاشم سلیمی آشتیانی، خیر سلامت

دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی درگذشت زنده یاد هاشم سلیمی آشتیانی، خیر سلامت را تسلیت گفت.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، متن پیام به شرح زیر است:
انالله و انا الیه راجعون
والباقیات الصالحات خیر عند ربک ثوابا و خیر املا / کهف: 46
کارهای ماندگار شایسته، نزد پروردگارت پاداشی بهتر دارند و امید داشتن به آنها نیکوتر است.
خبر درگذشت انسانی مومن و وارسته ، خیر نیکوکار جناب آقای حاج هاشم سلیمی آشتیانی موجب تاثر و تالم فراوان شد : بزرگ مردی که نامش قرین نیکوکاری ،سخاوت،دستگیری از مستمندان و امور خیر و انسان دوستانه است .
نقش موثر این بزرگوار درساخت  واحدهای آموزشی و درمانی برای نیازمندان و سایر کارهای خیر ،توشه آخرت برای ایشان و مایه رفاه و آسایش نیازمندان در دنیا خواهد بود.
ضمن ابراز همدردی از پروردگار بزرگ می خواهم روح آن بزرگوار را غریق غفران ،رضوان و رحمت واسعه خود سازد و اورا با اهل ابرار محشور فرماید.
شکیبایی و اجر جزیل از درگاه الهی بر این اندوه را برای خانواده محترم و بازماندگان مسئلت دارم.
دکتر حسین قناعتی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران