اطلاعیه مراسم تشییع

پیام تسلیت رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در پی درگذشت دکتر عبدالحمید حسابی

دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی درگذشت دکتر عبدالحمید حسابی استاد پیشکسوت جراحی دانشگاه را تسلیت گفت. مراسم وداع با پیکر استاد فقید شادروان دکتر حسابی، سه شنبه 19 تیرماه 1403 از ساعت 9 تا 10 در تالار امام حسین(ع) بیمارستان سینا برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، متن پیام به شرح زیر است:

بقاء، مختص ذات یگانه اوست

با سلام و احترام
بدین وسیله با ابراز تاسف، درگذشت دکتر عبدالحمید حسابی استاد برجسته و پیشکسوت دانشگاه علوم پزشکی تهران را تسلیت عرض نموده و از درگاه خداوند متعال برای آن مرحوم، علوّ درجات و برای خانواده محترم ایشان، صبر، شکیبائی و طول عمر همراه با سلامتی، عزّت و سربلندی خواستارم.
دکتر حسین قناعتی
رئیس دانشگاه

توضیح اینکه مراسم وداع با پیکر استاد فقید شادروان دکتر عبدالحمید حسابی، استاد پیشکسوت گروه جراحی دانشگاه علوم پزشکی تهران، سه شنبه 19 تیرماه 1403 از ساعت 9 تا 10 در تالار امام حسین(ع) بیمارستان سینا برگزار می شود.

مهدی  گلپایگانی

مهدی گلپایگانی