پیام تسلیت مدیر امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت فرا رسیدن اربعین حسینی

دکتر افضل شمسی مدیر امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی تهران در پیامی فرارسیدن اربعین حضرت سیدالشهدا (ع) و ۷۲ تن از یاران با وفای آن حضرت را تسلیت گفت.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، در متن این پیام آمده است:

السّلام علیْک یا اباعبْداللّه و علی الارْواح الّتی حلّتْ بفناّئک
اربعین، رمز پویایی همیشگی نهضت پربار حسینی و اعلام پایبندی به مکتب سرخ عاشوراست.
اربعین حسینی؛ میعادگاه تجدید میثاق با حریت و آزادگی است که امروزه با حضور حماسی و میلیونی دلدادگان عاشق آقا اباعبدالله الحسین(ع) و خاندان حضرت رسول الله(ص) در راهپیمایی این روز بزرگ به سوی کربلای معلی به حماسه پرشور معنوی، مذهبی و فرهنگی بدل شده است.
اینجانب اربعین حسینی(ع) سالار و سرور شهیدان کربلا و یاران با وفایش را به پیشگاه حضرت ولی عصر(ارواحنا له الفداه)، مقام معظم رهبری(مدظله العالی) و همه دوستداران و عاشقان واقعی سید و سالار شهیدان حضرت امام حسین(ع) و به خصوص خانواده دانشگاه علوم پزشکی تهران تسلیت و تعزیت گفته و ضمن آرزوی قبولی عزاداری های همه سوگواران، امیدوارم دلهای غمگین و منتظر، با ظهور مهدی موعود(عج) خشنود شود.

دکتر افضل شمسی
مدیر امور فرهنگی و اجتماعی