• تاریخ انتشار : 1403/07/22 - 11:04

برگزاری انتخابات خانه مشارکت مردم در سلامت و توسعه منطقه 19 تهران

کارشناس مسئول واحد دارویی مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری انتخابات خانه مشارکت مردم در سلامت و توسعه، در معاونت اجتماعی فرهنگی شهرداری منطقه 19 تهران خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر حورا عسگریان، کارشناس مسئول واحد دارویی این مرکز گفت: در این جلسه، در خصوص خانه مشارکت مردم در سلامت و توسعه و نحوه اجرای آن توضیحاتی داده شد.
در ادامه زهرا مرتضوی، دبیر دبیرخانه نجات در خصوص اساس تشکیل خانه مشارکت مردم در سلامت منطقه صحبت و به سؤالات حاضران پاسخ داد.
حمید صالح، نماینده تام‌الاختیار فرماندار تهران، در خصوص نحوه اجرای انتخابات مطالبی را بیان کرد.
 انتخابات با نماینده شدن 4 نفر برگزار و رئیس و نایب‌رئیس خانه مشارکت مردم در سلامت و توسعه منطقه 19 انتخاب شدند.

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران
نگار  دیوبندی