تامز لرن: کارگاه آموزشی مدیریت شهرت و نفوذ علمی و تأثیر آکادمیک اینفلوئنسرها در گسترش مرجعیت علمی
در کارگاه آموزشی «آلتمتریکس و مدیریت شهرت علمی» که دکتر ماشاءاله ترابی برای مراکز تحقیقاتی «محیط زیست» و « جراحی های فک و صورت» برگزار کرد، اهمیت استفاده از شاخصهای آلتمتریکس برای سنجش نفوذ علمی پژوهشگران در شبکههای اجتماعی و فضای مجازی مورد بررسی قرار گرفت. این شاخصها به پژوهشگران امکان میدهد تا میزان دیدهشدن و تاثیر کارهای علمی خود را در بسترهای عمومی ارزیابی کنند و از آن برای افزایش استناد به مقالات و تقویت هویت علمی خود بهره ببرند. دکتر ترابی بر ضرورت حضور اعضای هیئت علمی در شبکههای اجتماعی تأکید کرد و آن را راهبردی برای ارتقای مرجعیت علمی و اعتبار دانشگاهی دانست. در پایان این کارگاه، مصاحبه ای با تعدادی از اعضای هیئت علمی شرکتکننده انجام شد و این اساتید ضمن تأکید بر اهمیت موضوع کارگاه، خواستار ادامه و برگزاری مستمر آن شدند.
تامز Q&A: چگونه با کمک نشانگر چراغ راهنما در محصولات غذایی، گزینههای تغذیهای سالمتر را شناسایی کنیم؟
مهندس کسری مومنیان، مدیر نظارت بر مواد غذایی، بهداشتی و آرایشی، نقش تغذیه را در پیشگیری از بیماریها مهم خواند و تأکید کرد که با اصلاح الگوی مصرف و استفاده از نشانگر چراغ راهنما در بستهبندی مواد غذایی، میتوان به انتخاب محصولات سالمتر کمک کرد. در این سیستم، اولویت خرید با محصولاتی است که نشانگر رنگ سبز دارند، زیرا این محصولات از نظر شاخصهای سلامتی، مطلوبتر هستند.
تامز هیستوری: تاریخچه گروه زنان و زایمان دانشگاه علوم پزشکی تهران
در این ویدیو از تامز هیستوری، دکتر زینت قنبری، مدیر گروه زنان و زایمان دانشگاه علوم پزشکی تهران، به تاریخچهی پرافتخار گروه زنان و زایمان که یکی از قدیمیترین و معتبرترین گروههای این رشته در ایران است، اشاره میکند. این گروه از سال 1323 فعالیت خود را آغاز کرده و با دارا بودن کادری مجرب از اساتید و پژوهشگران، همواره در زمینههای درمان، آموزش و پژوهش پیشرو بوده است. این گروه با ارائه طیف وسیعی از خدمات تخصصی از جمله درمان ناباروری، درمانهای انکولوژی، بیماریهای کف لگن و جراحیهای لاپاراسکوپی، به بیماران از سراسر کشور خدمات ارائه میدهد. دکتر قنبری در ادامه گفت: گروه زنان و زایمان دانشگاه علوم پزشکی تهران، به عنوان یکی از قطبهای اصلی زنان و زایمان در ایران، با بهرهگیری از دانش روز و تجربیات ارزشمند، همواره در جهت ارائه خدمات با کیفیت و پیشرفته به بیماران تلاش میکند.
تامز جی سی (مراقبت سلامت): تأکید بر نظارت دقیق و مقابله با محصولات قاچاق برای تضمین سلامت جامعه
کسری مومنیان، مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی، با اشاره به اهمیت تغذیه سالم در سلامت جامعه بر لزوم نظارت دقیق بر محصولات غذایی، آرایشی و بهداشتی تاکید کرد و نقش آموزش را در ارتقای آگاهی عمومی مهم خواند گفت: در این راستا گشتهای ویژهای برای مقابله با محصولات تقلبی و قاچاق در نظر گرفته شده است. وی همچنین از صدور الکترونیکی پروانههای بهداشتی و آمادگی دفتر بازرسی برای دریافت شکایات مردمی به منظور حفظ سلامت جامعه خبر داد.
تامز رس: راه اندازی سومین درمانگاه پوست بنام امام علی ع با پرچم مقدس ایران و لوگو دانشگاه علوم پزشکی تهران در کشور زیمبابوه
با تلاش و فعالیت های دکتر سید ناصر عمادی چاشمی پزشک بدون مرز، متخصص پوست و عضو هیئت علمی علوم پزشکی تهران بعد از راه اندازی درمانگاههای پوست امام حسین (ع) در کنیا سال ۲۰۱۲، امام رضا (ع) در بروندی سال ۲۰۱۴ ، سومین درمانگاه پوست به نام امام علی (ع) با پرچم مقدس ایران و لوگو دانشگاه علوم پزشکی تهران در کشور زیمبابوه راه اندازی شد. دکتر عمادی به پاس اقدامات فداکارانه و انسان دوستانه در داخل و خارج ایران 13 آبان 1403 در آیین اعطای تندیس ملی فداکاری به دانشجویان ایران در دانشگاه تهران تقدیر شد.
تامز جی سی: افتتاح دو مرکز خدمات جامع سلامت در شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر دانشگاه علوم پزشکی تهران
پروژه خیرساز مرکز خدمات جامع سلامت قائمیه و مرکز خدمات جامع سلامت قاسم آباد شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر با حضور دکتر سید رضا رئیس کرمی سرپرست دانشگاه، دکتر علیرضا اولیائی منش معاون بهداشت دانشگاه و دکتر علیرضا عباسی مدیر شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر افتتاح شد. این مراکز با هزینه کم و اثرگذاری بالا به ارائه خدمات بهداشتی پرداخته و بخشی از اقدامات توسعه دسترسی به خدمات اولیه سلامت در منطقه به شمار میآیند.
تامز نیوز : گزارش معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران از روند نظرخواهی در مورد انتخاب روسای دانشکده ها
دکتر سید فرشاد علامه معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص فرآیند نظرخواهی در مورد انتخاب روسای دانشکده ها، توضیح داد. وی در توضیح روند انتخاب رئیس دانشکدههای دانشگاه گفت: در این دوره مدیریتی، با توجه به نظر رئیس دانشگاه، تصمیم گیری در مورد موضوع مهم انتخاب روسای دانشکده ها، با بهره گیری از نظرات و مشارکت اعضای محترم هیئت علمی و بر اساس دستورالعمل فرایند پیشنهاد روسای دانشکده ها به رئیس دانشگاه، صورت می گیرد. دکتر علامه با اشاره به دانشکده هایی که این فرایند در آنها اجرایی شده گفت: تاکنون در سه دانشکده دندانپزشکی، دانشکده علوم پیراپزشکی و دانشکده علوم تغذیه و رژیمشناسی، این فرآیند به طور کامل اجرا شده است.
تامز جی سی(مراقبت سلامت): افتتاح آزمایشگاه دارالفنون دانشکده پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران
آیین افتتاح و بهرهبرداری از آزمایشگاه جامع پزشکی دارالفنون، در دانشکده علوم پیراپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور دکتر سید رضا رئیس کرمی سرپرست و مسئولان دانشگاه برگزار شد. در این مراسم، دکتر رئیس کرمی ضمن تبریک این دستاورد مهم، به اهمیت این آزمایشگاه جامع اشاره کرد و اظهار داشت: "این آزمایشگاه نه تنها با هدف ارائه خدمات تخصصی به مردم طراحی شده است، بلکه با تکیه بر ظرفیتهای علمی و تحقیقاتی خود، بستری ارزشمند برای آموزش و درمان فراهم کرده است." وی از تمامی عوامل و تیمهایی که در راهاندازی این مرکز تلاش کردهاند، قدردانی و تاکید کرد که این دستاورد، حاصل تعهد و همت جمعی تمامی همکاران است.
تامز لرن: دوره آموزشی مهارت های زندگی «تفکر نقاد» در دانشگاه علوم پزشکی تهران
در این برنامه از تامز لرن، گزارشی از کارگاه مهارت های زندگی «تفکر نقاد» تهیه شده است. دکتر سعیده مصطفوی، روانشناس بالینی و کارشناس بالینی واحد آموزش بهداشت و ارتقای سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران و مدرس کارگاه، آموزش تفکر نقاد را به عنوان یکی از مهارت های مهم و کاربردی زندگی ضروری دانست و افزود: مهارت تفکر نقاد در ارتباط متقابل با مهارت تفکر خلاق است و به حل مسئله و تصمیم گیری درست کمک می کند. حمیده جعفری، رئیس حسابداری دانشکده طب ایرانی و مهدی پرهیزکار کارشناس امور رایانه از شرکت کنندگان کارگاه نیز بر اهمیت آموزش تفکر نقاد در ارتقا مهارت های زندگی و حرفه ای افراد تاکید کردند.
تامز اج: کاربردهای نوین طراحی پروتئین؛ از درمان بیماریها تا تولید گوشت مصنوعی
در این برنامه از تامز اج، دکتر بابک نگاهداری، مدیر گروه زیستفناوری پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، از موفقیتهای چشمگیر گروه در همکاریهای بینالمللی خبر داد. این گروه با انجام تحقیقات در زمینه طراحی پروتئین، توانسته است مقالات خود را در مجلات علمی معتبر جهانی منتشر کند. دکتر نگاهداری همچنین به پژوهشگران جوان توصیه کرد که با وجود محدودیتها، به مسئولیت اجتماعی خود عمل کرده و از فرصتهای بینالمللی برای پیشرفت علم و فناوری در کشور استفاده کنند. دکتر علی اعتمادیان، استادیار زیستفناوری پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، از کاربرد ساختارهای جدید در درمان بیماریها و تولید گوشت مصنوعی خبر داد و گفت: این ساختارها نه تنها برای بیماریهای قلبی، بلکه برای طیف گستردهای از بیماریها مفید است و میتواند به سلولهای بنیادی کمک کند تا به سلولهای مورد نیاز بدن تبدیل شوند.