لیست اخبار صفحه :56
تامز لایف 3: تاملی بر رابطه استاد شاگردی
دکتر حسابی استادان ما عاشق علم آموزی بودند

تامز لایف 3: تاملی بر رابطه استاد شاگردی

استاد بودن اغلب به معنای داشتن نقشی عمیق در پیشرفت شاگردان است. استاد شاگردانش را هدایت می کند و دانش و تجربه خود را با آنها به اشتراک می گذارد. همچنین به سلامتی شاگردان و حرفه خود علاقه دارد. پیش از این شاگردان در محضر استادان علاوه بر فراگیری علمی خاص به تحصیل معرفت و اخلاق نیز می‌پرداختند. به عبارتی دیگر استادان به شاگرد خویش درس چگونگی کسب مهارت برای حضور در جامعه را می‌آموختند. در مقابل شاگردان نیز علاوه بر آنکه بیشتر اوقات خویش را نزد استاد سپری می‌ کردند، می‌آموختند که در ازای آموزشی که فرا می‌گیرند، حرمت استاد را پاس دارند. به قول مولانا "هیچ قنّادی نشد استاد کار تا که شاگرد شکرریزی نشد" در این tums life سعی شده تا رابطه استاد و شاگردی میان دکتر عبدالحمید حسابی و شاگردانش به تصویر کشیده شود.

عوامل درد کمر و راهکارهای درمان آن
پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران (TUMS Q&A)

عوامل درد کمر و راهکارهای درمان آن

دکتر رامین کردی متخصص پزشکی ورزشی و فلوشیب اینترونشن غیرجراحی ستون فقرات دانشگاه علوم پزشکی تهران در این قسمت از برنامه پرسش و پاسخ با متخصصان (TUMS Q&A)، درباره عوامل درد کمر و راهکارهای درمان آن توضیح داد.

 داروخانه بزرگ ۱۳ آبان متحول می‌شود
از راه‌اندازی سیستم نوبت‌دهی تا توسعه فیزیکی داروخانه

داروخانه بزرگ ۱۳ آبان متحول می‌شود

در پی انتشار گزارش میدانی تسنیم از وضعیت خدمت‌رسانی به بیماران در این داروخانه، مسئولان دانشگاه علوم پزشکی تهران و داروخانه 13 آبان آمادگی خود را برای ارائه توضیحاتی درخصوص اقدامات انجام‌شده در جهت رفاه حال بیماران، اعلام کردند و در همین راستا، خبرگزاری تسنیم میزبان دکتر محمود بیگلر معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر ماشاءاله ترابی، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر علی علیزاده عضو هیئت‌علمی گروه سلامت الکترونیک دانشکده پزشکی دانشگاه، دکتر مهران فرزادنژاد معاون اجرایی داروخانه‌های بیمارستانی، دکتر محمد رضایی معاون اجرایی داروخانه‌های دانشکده داروسازی، دکتر صیاد محمدی رئیس داروخانه 13 آبان و دکتر عفت داوودی منفرد متخصص داروسازی بالینی داروخانه 13 آبان بود و پای صحبت آنها درباره مشکلات پیش‌روی مدیریت داروخانه نشست.

تامزبست 1: بیش از یک هزار جراحی آندوسکوپی قاعده جمجمه، تجربه موفق از یک همکاری مشترک در دانشگاه علوم پزشکی تهران

تامزبست 1: بیش از یک هزار جراحی آندوسکوپی قاعده جمجمه، تجربه موفق از یک همکاری مشترک در دانشگاه علوم پزشکی تهران

تامزبست TUMS BEST با هدف معرفی تجارب موفق در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی تهران تولید می شود. این برنامه به منظور تقویت حس هبستگی و به کارگیری این تجارب، در موقعیت های مشابه، در روابط عمومی دانشگاه منتشر می شود. نخستین برنامه تامزبست به معرفی تجربه موفق یک همکاری مشترک در بیش از هزار جراحی آندوسکوپی قاعده جمجمه اختصاص دارد. دکتر مهدی زینلی زاده، رئیس بخش جراحی اعصاب، دکتر سید موسی صدر حسینی متخصص گوش، حلق و بینی و دکتر بابک اسلامی استادیارگروه بیهوشی از نتایج موفق یک تجربه مشترک می گویند.

کاهش شنوایی در سالمندان: ارزیابی و توانبخشی
مجموعه سخنرانی‌های پیام دارالفنون (TUMS TALKS) با موضوع توانبخشی سالمندی

کاهش شنوایی در سالمندان: ارزیابی و توانبخشی

دکتر سعید فراهانی، دانشیار گروه شنوایی‌شناسی دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سخنرانی خود با عنوان «کاهش شنوایی در سالمندان: ارزیابی و توانبخشی» ضمن تشریح موارد مختلفی که منجر به اختلال در شنوایی افراد می‌شود؛ «پیرگوشی» یا کم شنوایی در سالمندان را به‌عنوان یکی از شایع‌ترین اختلالات در سالمندان معرفی و علائم و درمان‌های موجود برای این اختلال را معرفی کرد.

 یادی از بزرگان سفرکرده: مرحوم دکتر عباس شیبانی، استاد علم و اخلاق
پنجشنبه های آسمانی؛ بهشتیان دانشگاه علوم پزشکی تهران

یادی از بزرگان سفرکرده: مرحوم دکتر عباس شیبانی، استاد علم و اخلاق

مرحوم دکتر عباس شیبانی، رئیس اسبق دانشگاه تهران و دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1310 در تهران دیده به جهان گشود. در سال 1329 فعالیت سیاسی خود را آغاز کرد. فعالیت سیاسی اجتماعی پیش از انقلاب در کنار تحصیل پزشکی دو قطب اساسی دغدغه‌‌های او را ساخته بودند که همین امر سبب شد هر جا که به او نیاز باشد در خط اول مقدم حضور داشته و ایفای نقش کند. دکتر عباس شیبانی گرچه همیشه فعال حوزه‌ی پزشکی، سیاسی و اجتماعی شناخته شده است اما هیچ‌گاه نمی‌توان بیش از همه چیز زحمات و تلاش‌‌های این استاد بزرگ در عرصه پزشکی را نادیده گرفت. دکتر شیبانی اول دی 1401 چشم از جهان فرو بست.

جامعه السبطین، ستاره درخشان دانشگاه علوم پزشکی تهران در قلب کربلای معلی

جامعه السبطین، ستاره درخشان دانشگاه علوم پزشکی تهران در قلب کربلای معلی

کربلای مقدس به پایتخت پزشکی و آموزشی عراق تبدیل می شود و دانشجویان عراقی از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب این کشور از آموزش های پیشرفته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران بهره مند می شوند. دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان نماد آموزش عالی در جمهوری اسلامی ایران که در رتبه بندی های بین المللی به ویژه شانگهای در بین دانشگاه های منطقه رتبه بالایی دارد به عنوان اولین دانشگاه ایرانی، شعبه بین الملل خود را در کربلا راه اندازی کرد. تولیت شرعی حرم مطهر حسینی با هدایت شیخ عبدالمهدی کربلایی – نماینده حضرت آیت الله سیستانی، مرجع عالی مقام شیعیان در حالیکه دانشگاه های بزرگ امریکایی و انگلیسی برای ایجاد شعبه در این کشور عربی خیز برداشته بودند ترجیح داد این مهم را به دانشگاه علوم پزشکی تهران در همسایگی عراق که از جایگاه ویژه ای در جهان پزشکی برخوردار است و جمعی از استادان برجسته و دانشمندان یک درصد برتر جهان را در خود جا داده واگذار کند. دانشگاه السبطین با اخذ مجوز از وزارت آموزش عالی و هیئت وزیران عراق چهارشنبه 7 دی 1401 با حضور مسئولان عالی رتبه ایران و عراق افتتاح شد.

8 مدل داستان در برندآفرینی؛ قسمت پنجم مدل «حلقه های تو در تو»

8 مدل داستان در برندآفرینی؛ قسمت پنجم مدل «حلقه های تو در تو»

یکی از موضوعات مهم در برندآفرینی و توسعه مدل های مدیریت تصویر و شهرت، بحث داستان های دانشگاه است. دکتر ماشاءاله ترابی، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سلسله سخنرانی هایی 8 مدل داستان برند را تشریح کرده است که در این قسمت مدل «حلقه های تو در تو» منتشر شده است. توضیح اینکه در قسمت اول تا چهارم، مدل کوهستان، چشمک زدن، همگرایی و شروع گیج کننده ارائه شده بود.

تنظیمات قالب