رویداد معرفی محصولات پیشرفته آموزش پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی تهران
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران: با استفاده از شبیهسازها میتوان به ارتقای سطح آموزش کمک کرد
دکتر سید فرشاد علامه معاون آموزشی دانشگاه گفت: شبیهسازها یکی از وسایل کمکآموزشی هستند که با استفاده از آنها میتوان به ارتقای سطح آموزش کمک کرد.
دکتر غلامعلی کاردر: فرصتهای مطالعاتی برای کارهای تحقیقاتی اساتید ارزشمند و ماندگار است
تحقیقات علمی عضو هیئتعلمی ثانویه گروه زیستفناوری پزشکی دانشکده فناوریهای نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در نیچر و سایر مجلات معتبر جهان به چاپ رسیده است.
رویداد معرفی محصولات پیشرفته آموزش پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی تهران
دکتر علی علیزاده: دانشگاه علوم پزشکی تهران در حوزه سلامت، با ایجاد ظرفیتهای بالا در عرصه تولید محصولات نوپدید سرآمد است
مسئول برگزاری نمایشگاه محصولات پیشرفته آموزش پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: آموزش پزشکی سعی دارد آموزشی را به فراگیر خود ارائه میدهد که قابلاجرا در بالین و همینطور پیشرو در حوزههای جاری درمان باشد.
دکتر شعبان علیزاده: ژندرمانی به روش کار تی سل یک دریچهی جدید در درمان سرطان و بیماریهای صعبالعلاج برای محققان دانشگاه علوم پزشکی تهران خواهد گشود
رئیس دانشکده پیراپزشکی گفت: جای خوشحالی است که دانشمندان و محققان دانشگاه توانستند به فاصلهی بسیار اندک از دنیا و همگام با دنیا در حوزه ژندرمانی به روش کارتی سل گام بردارند و آن را عملیاتی کنند.
8 مدل داستان در برندآفرینی؛ قسمت چهارم «شروع گیج کننده»
یکی از موضوعات مهم در برندآفرینی و توسعه مدل های مدیریت تصویر و شهرت، بحث داستان های دانشگاه است. دکتر ماشاءاله ترابی، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سلسله سخنرانی هایی 8 مدل داستان برند را تشریح کرده است که در این قسمت مدل چشمک زدن منتشر شده است. توضیح اینکه در قسمت اول تا سوم، مدل کوهستان، چشمک زدن و همگرایی ارائه شده بود.
گفت و گو با دبیر کمیته بحرانهای اجتماعی و سیاسی در دانشکدهها و بیمارستانهای دانشگاه علوم پزشکی تهران
در پی برگزاری نخستین نشست هماهنگی کمیته بحران های اجتماعی و سیاسی در بیمارستان ها و دانشکده ها با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر شاهین آخوندزاده، به عنوان دبیر کمیته انتخاب شد و در گفت و گو با روابط عمومی درباره این کمیته توضیح داد.
رونمایی از فاز نخست ژندرمانی کودکان مبتلا به سرطان خون
دکتر محمودرضا اشرفی: درمان با سلول های بنیادی برای بیماران فلج مغزی کمککننده است
معاون تحقیقات و فن آوری مرکز طبی کودکان دانشگاه گفت: امیدواریم پروژه ژندرمانی به روش کارتی سل در مرکز طبی کودکان صورت پذیرد .
فعالیت درمانی سرآمد
دکتر مرتضی دارایی : درس اخلاق کلامی نیست بلکه در عمل باید نشان داد
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکید کرد: تلاش برای درمان و خدمت رسانی به بیماران نشان دهنده درس اخلاق در عمل است نه کلام.
حسین جوادی: امیدوارم محققان و دانشمندان این سرزمین در راه درمان و سیستم نوین درمانی موفق و پیروز باشند
پدر بیمار بهبود یافته مبتلا به سرطان خون، از یکایک پزشکان، پرستاران و کارکنان بیمارستان مرکز طبی کودکان به ویژه رئیس دانشگاه قدردانی کرد.
تامز هیستوری
انتشار کلیپ «تاریخچه پرستاری در ایران» بهمنظور قدردانی از زحمات جامعه پرستاری دانشگاه علوم پزشکی تهران
به مناسبت میلاد تجلی صبر و استقامت حضرت زینب کبری (س) و تجلیل از خدمات ارزشمند و صادقانه پرستاران در این روز فرخنده، روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران کلیپی با نام «تاریخچه پرستاری در ایران» تدوین و منتشر کرد تا ذرهای از نقش مهم و بیبدیل این قشر نجاتبخش در برهههای حساس و مختلف تاریخی را به تصویر بکشد.