لیست اخبار صفحه :56
کاهش شنوایی در سالمندان: ارزیابی و توانبخشی
مجموعه سخنرانی‌های پیام دارالفنون (TUMS TALKS) با موضوع توانبخشی سالمندی

کاهش شنوایی در سالمندان: ارزیابی و توانبخشی

دکتر سعید فراهانی، دانشیار گروه شنوایی‌شناسی دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سخنرانی خود با عنوان «کاهش شنوایی در سالمندان: ارزیابی و توانبخشی» ضمن تشریح موارد مختلفی که منجر به اختلال در شنوایی افراد می‌شود؛ «پیرگوشی» یا کم شنوایی در سالمندان را به‌عنوان یکی از شایع‌ترین اختلالات در سالمندان معرفی و علائم و درمان‌های موجود برای این اختلال را معرفی کرد.

 یادی از بزرگان سفرکرده: مرحوم دکتر عباس شیبانی، استاد علم و اخلاق
پنجشنبه های آسمانی؛ بهشتیان دانشگاه علوم پزشکی تهران

یادی از بزرگان سفرکرده: مرحوم دکتر عباس شیبانی، استاد علم و اخلاق

مرحوم دکتر عباس شیبانی، رئیس اسبق دانشگاه تهران و دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1310 در تهران دیده به جهان گشود. در سال 1329 فعالیت سیاسی خود را آغاز کرد. فعالیت سیاسی اجتماعی پیش از انقلاب در کنار تحصیل پزشکی دو قطب اساسی دغدغه‌‌های او را ساخته بودند که همین امر سبب شد هر جا که به او نیاز باشد در خط اول مقدم حضور داشته و ایفای نقش کند. دکتر عباس شیبانی گرچه همیشه فعال حوزه‌ی پزشکی، سیاسی و اجتماعی شناخته شده است اما هیچ‌گاه نمی‌توان بیش از همه چیز زحمات و تلاش‌‌های این استاد بزرگ در عرصه پزشکی را نادیده گرفت. دکتر شیبانی اول دی 1401 چشم از جهان فرو بست.

جامعه السبطین، ستاره درخشان دانشگاه علوم پزشکی تهران در قلب کربلای معلی

جامعه السبطین، ستاره درخشان دانشگاه علوم پزشکی تهران در قلب کربلای معلی

کربلای مقدس به پایتخت پزشکی و آموزشی عراق تبدیل می شود و دانشجویان عراقی از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب این کشور از آموزش های پیشرفته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران بهره مند می شوند. دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان نماد آموزش عالی در جمهوری اسلامی ایران که در رتبه بندی های بین المللی به ویژه شانگهای در بین دانشگاه های منطقه رتبه بالایی دارد به عنوان اولین دانشگاه ایرانی، شعبه بین الملل خود را در کربلا راه اندازی کرد. تولیت شرعی حرم مطهر حسینی با هدایت شیخ عبدالمهدی کربلایی – نماینده حضرت آیت الله سیستانی، مرجع عالی مقام شیعیان در حالیکه دانشگاه های بزرگ امریکایی و انگلیسی برای ایجاد شعبه در این کشور عربی خیز برداشته بودند ترجیح داد این مهم را به دانشگاه علوم پزشکی تهران در همسایگی عراق که از جایگاه ویژه ای در جهان پزشکی برخوردار است و جمعی از استادان برجسته و دانشمندان یک درصد برتر جهان را در خود جا داده واگذار کند. دانشگاه السبطین با اخذ مجوز از وزارت آموزش عالی و هیئت وزیران عراق چهارشنبه 7 دی 1401 با حضور مسئولان عالی رتبه ایران و عراق افتتاح شد.

8 مدل داستان در برندآفرینی؛ قسمت پنجم مدل «حلقه های تو در تو»

8 مدل داستان در برندآفرینی؛ قسمت پنجم مدل «حلقه های تو در تو»

یکی از موضوعات مهم در برندآفرینی و توسعه مدل های مدیریت تصویر و شهرت، بحث داستان های دانشگاه است. دکتر ماشاءاله ترابی، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سلسله سخنرانی هایی 8 مدل داستان برند را تشریح کرده است که در این قسمت مدل «حلقه های تو در تو» منتشر شده است. توضیح اینکه در قسمت اول تا چهارم، مدل کوهستان، چشمک زدن، همگرایی و شروع گیج کننده ارائه شده بود.

امیدواری در بهبود بیماران پروانه ای با mRNA  در گفت وگوی  رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با خبرگزاری صداوسیما
کازآمایی بالینی اولین واکسن ایرانی mRNA

امیدواری در بهبود بیماران پروانه ای با mRNA در گفت وگوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران با خبرگزاری صداوسیما

کازآمایی بالینی اولین واکسن ایرانی mRNA آغاز شد. دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در گزارشی که از شبکه خبر سیما پخش شد گفت: این واکسن در بیماران ژنتیکی هم کاربرد دارد و برای بیماران پروانه ای در حال تحقیق است و ان شاءالله امید هست با این تکنولوژی بیماران پروانه ای را درمان کرد.

تفاهم نامه دانشگاه علوم پزشکی تهران و بنیاد سینمایی فارابی امضا شد

تفاهم نامه دانشگاه علوم پزشکی تهران و بنیاد سینمایی فارابی امضا شد

دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتر سید مهدی جوادی، مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی با موضوع همکاری مشترک در برگزاری جشنواره «فیلم نامه برگزیده کرونا» تفاهم نامه امضا کردند. بر اساس این تفاهم نامه، دانشگاه متعهد می شود داوری و نظارت بخش علمی جشنواره را بر عهده بگیرد و بنیاد سینمایی نیز نظارت بخش اجرایی جشنواره و هزینه های مربوط به فعالیت های اجرایی و برگزاری جشنواره را عهده دار خواهد بود. معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران هم ناظر بر اجرای این تفاهم نامه است.

گامانایف و کاربردهای آن
پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران (TUMS Q&A)

گامانایف و کاربردهای آن

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر آرش جعفریه، متخصص بیهوشی و رئیس مرکز گامانایف دانشگاه علوم پزشکی تهران در پنجمین قسمت از برنامه پرسش و پاسخ با متخصصان (TUMS Q&A)، ضمن معرفی دستگاه و مرکز گامانایف مجتمع بیمارستانی یاس دانشگاه علوم پزشکی تهران، کاربردهای این دستگاه در درمان بیماران را تشریح کرد.

دکتر راضیه اکبری: با راه‌اندازی نسخه‌نویسی الکترونیکی پذیرش و مدیریت امور بیماران از سهولت بیشتری برخوردار شده است
فعالیت درمانی سرآمد

دکتر راضیه اکبری: با راه‌اندازی نسخه‌نویسی الکترونیکی پذیرش و مدیریت امور بیماران از سهولت بیشتری برخوردار شده است

دکتر راضیه اکبری، عضو هیئت‌علمی دانشگاه گفت: با راه‌اندازی نسخه‌نویسی الکترونیکی پذیرش و مدیریت امور بیماران از سهولت بیشتری برخوردار شده است.

تنظیمات قالب