تامز برند: پرش بلند دانشگاه علوم پزشکی تهران در رتبهبندی جهانی شانگهای؛ پرواز پرافتخار 100 پلهای با تلاش و همدلی
دانشگاه علوم پزشکی تهران با صعود 100 پله ای و کسب رتبه 500-401، جایگاه اول دانشگاههای ایران در فهرست رتبهبندی جهانی شانگهای 2024 را به خود اختصاص داد. دکتر محمدحسین آیتی، معاون بین الملل و دکتر علی اکبری ساری معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور در استودیو شفا، درباره این موفقیت توضیح دادند. دکتر آیتی از سند ارتقای رتبه دانشگاه علوم پزشکی تهران برای بهبود رتبه دانشگاه در رتبه بندی های بین المللی و ایجاد سامانه برای بررسی تأثیر هر گروه آموزشی و هر عضو هیئت علمی بر رتبه دانشگاه خبر داد. دکتر اکبری ساری هم به اهمیت رتبه بندی شانگهای و انتشار و استفاده از نتایج پژوهشها در شبکههای اجتماعی و رسانهها و ارتقای رتبه دانشگاه در وبومتریک و آلتمتریک اشاره و بر اهمیت کار تیمی و جمعی در دستیابی به موفقیتهای دانشگاه تأکید و از تلاشهای استادان، دانشجویان، رئیس دانشگاه، مدیران، معاونت بینالملل و روابط عمومی دانشگاه قدردانی کرد.
پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران
تامز Q&A: چه زمانی باید برای نازایی اقدام کرد؟
در این ویدئو دکتر راضیه اکبری متخصص زنان و زایمان و فلوشیپ ناباروری بیمارستان یاس دانشگاه علوم پزشکی تهران در مورد مشکلات نازایی توضیحاتی را ارائه داد. وی گفت: برای افراد زیر 35 سال بدون مشکلات خاص مانند آندومتریوز، عفونتهای مکرر لگن، یا سابقه جراحی شکمی، پس از یک سال تلاش برای بارداری باید به پزشک مراجعه کنند. برای افراد بالای 35 سال یا افرادی که مشکلات خاصی دارند (مانند بیماریهای لگنی یا مشکلات همسر مثل جراحی واریکوسل)، پس از 6 ماه تلاش باید به پزشک متخصص ناباروری مراجعه کنند تا زمان طلایی برای درمان از دست نرود.
ستاد برگزاری مراسم اربعین حسینی
حضور دبیر ستاد اربعین دانشگاه علوم پزشکی تهران در برنامه تهران 20 شبکه تهران
دکتر مهدی ابراهیمی دبیر ستاد اربعین و معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور در برنامه تهران 20 شبکه تهران درخصوص تمهیدات بهداشتی درمانی پیاده روی اربعین توضیحاتی ارئه کرد.
تامزلرن: برگزاری کارگاه دو روزه برنامه ریزی استراتژیک و عملیاتی پیشگیری از حوادث در دانشگاه علوم پزشکی تهران
به همت گروه سلامت در حوادث و بلایای دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، کارگاه دو روزه مدیران گروه مدیریت خطر بلایا و حوادث و کارشناسان پیشگیری از حوادث دانشگاه های علوم پزشکی کشور، با همکاری معاونت بهداشت وزارت بهداشت، پلیس راهور کشور، مرکز تدوین مقررات و ایمنی حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی کشور، سازمان اورژانس کشور، سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران برگزار شد. هدف از این نشست برنامه ریزی استراتژیک و عملیاتی در پیشگیری از حوادث شامل حوادث ترافیکی و غرق شدگی، مسمومیت با گاز مونوکسید کربن و حوادث ناشی از استفاده از مواد منفجره و پیامدهای آن در چهارشنبه آخر سال بود. در این ویدئو دکتر کاظم ندافی رئیس دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و سردار سید تیمور حسینی رئیس راهنمایی و رانندگی فراجا، توضیحاتی در خصوص ضرورت برگزاری این کارگاه و نقش دانشگاه در پیشگیری از حوادث بیان می کنند.
تامز پلاس: دانشگاه علوم پزشکی تهران رکورد جدیدی در جذب دانشجوی بینالملل ثبت کرد
دکتر آرمان زرگران، مدیر توسعه امور بینالملل معاونت بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در برنامه تامز پلاس، از ثبت رکورد پذیرش دانشجویان بینالملل در این دانشگاه خبر داد. وی با یادآوری اینکه دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال 1400 به اوج جذب دانشجوی بینالملل در تاریخ خود رسیده بود، گفت: در ترم نخست سال 1402 این روند رو به رشد ادامه یافت و تعداد دانشجویان بینالملل پذیرفته شده به 239 نفر رسید. این افزایش قابل توجه در رشتههای تخصصی و فوق تخصصی نیز وجود دارد. دکتر زرگران با تأکید بر ارتقای استانداردها و شاخصهای جذب دانشجوی بینالملل، به دستاوردهای مهم معاونت بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در این حوزه اشاره کرد که در ادامه می بینیم.
تامز آپ: معرفی گروه جراحی فک، دهان و صورت دانشگاه علوم پزشکی تهران
دکتر عباس کریمی مدیر گروه جراحی فک، دهان و صورت دانشگاه علوم پزشکی تهران در برنامه تامزآپ فعالیت های این گروه را تشریح و گروه گروه جراحی فک، دهان و صورت دانشگاه را قدیمیترین گروه جراحی فک، دهان و صورت در ایران و در خاورمیانه معرفی کرد.
تامز لایف: پنجمین طرح ضیافت اندیشه دانشجویان داخلی و چهارمین طرح ضیافت اندیشه دانشجویان بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران
در این برنامه از تامزلایف که به طرح ضیافت اندیشه دانشجویان داخلی و بین المللی اختصاص دارد؛ دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، با آرزوی موفقیت برای دانشجویان شرکت کننده در طرح، آنان را به تلاش بیشتر ترغیب کرد و گفت: در این دانشگاه کارهای بزرگ به همت انسان های بزرگی انجام شده که بدور از نگاه مادی و با گذشتن از آسایش خود به پیشرفت علم و جوانان و کشورمان کمک کردند. حجت الاسلام و المسلمین میرمجید سید قریشی مسئول نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه، این طرح را در راستای توانمندسازی دانشجویان دانست و گفت: در دو هفته اجرای طرح، برنامه های معرفتی و مهارتی و بازدیدهای متنوعی در نظر گرفته ایم و همراهی اساتید و دانشجویان در اردوهای شبانه روزی زمینه رشد معنوی و اخلاقی دانشجویان فراهم می آورد. حجت الاسلام و المسلمین دکتر مصطفی رستمی رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها، با بیان اینکه بهترین جوانان کشور، در بهترین دانشگاه کشور درس می خوانند افزود: شدنی ساختن کارهای سخت از عهده شما بر می آید، تلاش کنید انسان های بزرگ و موثری در آینده خود و محیط پیرامونتان باشید و همچون مشعلی تابان به دیگران کمک کنید.
تامز جی سی (مراقبت سلامت): معرفی کلینیک درد مجتمع بیمارستانی یاس دانشگاه علوم پزشکی تهران
در این برنامه از تامز جی سی، دکتر فواد فولادی فلوشیپ فوق تخصص طب درد مجتمع بیمارستانی یاس دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره دردهای مزمن و حاد بیماران مراجعهکننده به کلینیک درد و روشهای تشخیص و درمان آن توضیح می دهد. دکتر فولادی با انواع خدماتی که در کلینیک درد ارایه می شود گفت: خدمات تشخیصی و درمانی دردهای مزمن، سردردها، دردهای مفاصل و ستون فقرات، و دردهای ناشی از سرطان در این کلینیک ارایه و از روش های دارویی و غیرتهاجمی یا کم تهاجمی استفاده می شود. نشانی اینترنتی https://nobat724.tums.ac.ir راه ارتباطی است که بیماران می توانند برای دریافت نوبت کلینیک درد مجتمع بیمارستانی یاس اقدام کنند.
تامز لرن: کارگاه آموزشی مدیریت شهرت و نفوذ علمی در دانشگاه علوم پزشکی تهران
این برنامه از تامز لرن به برگزاری کارگاه «مدیریت شهرت و نفوذ علمی» در دانشگاه علوم پزشکی تهران اختصاص دارد. دکتر ماشاءاله ترابی مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با هدف ارتقای شاخصهای علمی و افزایش نفوذ پژوهشگران در سطح بینالمللی، کارگاهی تخصصی با عنوان "مدیریت شهرت و نفوذ علمی" را در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار کرد. دکتر ترابی گفت: در این کارگاه، مباحثی همچون استراتژیهای جدید انتشار مقالات علمی، نقش ابزارهای هوش مصنوعی در تسریع تولید محتوا و انتشار آن در شبکههای اجتماعی، بهویژه پلتفرم X و اهمیت حضور فعال پژوهشگران در فضای مجازی مورد بحث و بررسی قرار گرفت. وی افزود: با توجه به اهمیت روزافزون شاخص آلتریمتریکس در ارزیابی کیفیت و تأثیرگذاری مقالات علمی، امید است برگزاری این گونه کارگاهها بتواند به ارتقای جایگاه علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سطح بینالمللی کمک شایانی کند.
تامز لرن: گردهمایی بزرگ مدیران و کارشناسان منابع انسانی در نشست تخصصی کاربردهای هوش مصنوعی در توسعه منابع انسانی
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران در گردهمایی بزرگ مدیران و کارشناسان منابع انسانی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی تهران، پیشرو در کاربرد هوش مصنوعی در مدیریت منابع انسانی است گفت: این نشست فرصتی ارزشمند برای یادگیری، شبکهسازی و بهروز شدن با جدیدترین روندها و نوآوریها در این حوزه فراهم میکنند. دکتر ماشاءاله ترابی، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اعلام خبر حضور دانشگاه در همایش هوش مصنوعی، با اشاره به مدل 5 مرحله ای توسعه هوش مصنوعی بر اساس مدل ارائه شده توسط شرکت Open AIاظهار داشت: «دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان یکی از پیشگامان در حوزه هوشمندسازی خدمات بهداشتی و درمانی، به دعوت برگزارکنندگان، در همایش اخیر هوش مصنوعی که در مرکز همایشهای صداوسیما برگزار شد، شرکت کرد .وی افزود: امیدواریم با تداوم این تلاشها در مجموعه معاونت توسعه و مدیریت منابع، مدیریت نیروی انسانی، مدیریت پرستاری، معاونت درمان و سایر بخشهای مرتبط، شاهد دستاوردهای نوین دیگری در حوزه هوشمندسازی خدمات بهداشتی و درمانی در دانشگاه باشیم.