تامز لرن: آزمون ارتقا و گواهینامه دستیاران تخصصی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران
دکتر حجت شیخ مطهر واحدی معاون آموزشی تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران درباره آزمون ارتقا و گواهینامه دستیاران تخصصی توضیح داد.
تامز بست: معرفی اتاق سرد دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران
این برنامه از تامزبست به معرفی اتاق سرد دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران اختصاص دارد. دکتر مهدی محبعلی، استاد دانشکده بهداشت و رئیس آزمایشگاه مرجع تشخیص لیشمانیوز، به همراه دکتر عباس استاد تقی زاده، معاون مالی و اداری این دانشکده، از این دستاورد مهم خبر دادند. با راهاندازی این اتاق، مشکلات ناشی از نگهداری پراکنده فریزرها و تجهیزات سرمایشی مرتفع شده و امکان کنترل دقیق دما و رطوبت برای حفظ نمونههای حساس فراهم آمده است. این امر به طور قابل توجهی به افزایش طول عمر نمونهها، کاهش هزینههای نگهداری و بهبود دقت آزمایشها کمک خواهد کرد.
تامز رس: بازدید مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران از ستاد اربعین دانشگاه
دکتر ماشاءاله ترابی مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران از ستاد اربعین دانشگاه دیدن و با دکتر مهدی ابراهیمی دبیر ستاد دیدار و گفت و گو کرد.
تامز لرن : برگزاری کارگاه دانش افزایی طراحی تمرینات ورزشی در بیماران قلبی و مبتلا به فشار خون
کارگاه دانش افزایی طراحی تمرینات ورزشی در بیماران قلبی و مبتلا به فشارخون، با هدف آشنایی افراد با فعالیت های مناسب ورزشی، به همت مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور بیش از 120 نفر از دانشجویان و کارکنان دانشگاه و با تدریس دکتر علی عباسی رئیس بخش قلب بیمارستان شریعتی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتر فرشاد غزالیان رئیس کمیته توانبخشی فدراسیون پزشکی ورزشی و دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، پیرامون بیماری های قلبی و عروقی و فشار خون و نحوه طراحی تمرینات ورزشی ویژه این گروه از بیماران برگزار شد. در ادامه امیر شایگان راد، مدیر تربیت بدنی دانشگاه، از برگزاری کارگاه هایی در ماه های آینده با موضوع نحوه استفاده از مکمل ها، مشکلات گوارشی و طراحی تمرینات برای جلوگیری از چاقی و ابتلا به بیماری های زمینه ای برای بهبود سلامت و کیفیت زندگی همکاران دانشگاه خبر داد.
احترام به بیمار، اولین درس اخلاق پزشکی
تامز استوری: خاطره دکتر رمضانعلی شریفیان استاد پیشکسوت دانشگاه علوم پزشکی تهران
در برنامه تامز استوری که به خاطرات اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران اختصاص دارد، دکتر رمضانعلی شریفیان، استاد پیشکسوت گروه داخلی دانشگاه، تجربیات خود از دوران تحصیل و فعالیت در دانشگاه را بیان کرد. دکتر شریفیان با تأکید بر اهمیت اخلاق در حرفه پزشکی، گفت: اولین درس اخلاقی که در دوران دانشجویی از استاد فقید دکتر کاظم آملی آموختم، احترام به بیمار بود.
پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران
تامز Q&A: پیشگیری و درمان گرمازدگی در تابستان
دکتر عباس استاد تقی زاده، عضو هیئت علمی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشیار سلامت در بلایا و فوریت ها، در برنامه تامز Q&A با اشاره به موضوع گرمازدگی و راهکارهای آن، گفت: علائم شایع گرمازدگی را سردرد، تهوع، استفراغ، گرفتگی عضلات، تنفس سطحی و تپش قلب است. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ادامه، راهکارهایی را برای پیشگیری از گرمازدگی عنوان کرد از جمله اجتناب از فعالیت در فضای باز در ساعات گرم روز، پوشیدن لباسهای روشن و نخی، استفاده از کلاه لبهدار و نوشیدن مایعات به مقدار کافی.
تامز رس: شرایط و نحوه ثبت نام استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در مراسم اربعین حسینی سال 1403
دکتر مهدی ابراهیمی، دبیر ستاد اربعین حسینی دانشگاه علوم پزشکی تهران با تسلیت شهادت اباعبدالله الحسین و یارانش درباره شرایط و نحوه ثبت نام استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران در مراسم اربعین حسینی سال 1403 توضیح داد و گفت: ستاد اربعین دانشگاه درچهار سطح مختلف در این مراسم فعالیت دارد و در خدمت عزیزان دانشگاه در شهرهای سامرا و کربلا در سه بازه 10 روزه هستیم. وی گفت: برای اطلاعات بیشتر می توان با شماره 88984165 تماس بگیرید و یا به صورت حضوری به طبقه دوم ساختمان 43 واقع در خیابان قدس مراجعه کنید.
تامز لرن: گامی بلند در راستای ارتقای نفوذ علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران
دکتر ماشاءاله ترابی، مدیر روابط عمومی دانشگاه، در کارگاه مدیریت شهرت و نفوذ علمی با بیان اهمیت درخشش اساتید دانشگاه علوم پزشکی تهران در دنیای مجازی بر اصول مهم زیر تاکید کرد: حضور فعال در شبکههای اجتماعی تکمیل پروفایل افزایش نفوذ علمی دانشگاه وی گفت: با راهاندازی حسابهای توییتر برای اساتید، هویت مجازی جدید و پویایی برای دانشگاه رقم خواهد خورد.
تامز لرن: اولین کارگاه آموزشی گامانایف در دانشگاه علوم پزشکی تهران
اولین کارگاه آموزشی گامانایف برای اولین بار در کشور 21 و 22 تیر ماه 1403 با حضور اساتید به نام و با تجربه در مجتمع بیمارستانی یاس برگزار شد. در این ویدئو دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکتر حسن علی ندائی استاد گروه رادیو انکولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیر اجرایی برنامه، توضیحاتی در خصوص این کارگاه بیان می کنند.
پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران
تامز Q&A: بیماری کبد چرب (پیشگیری و درمان)
دکتر محسن نصیری طوسی فوق تخصص بیماریهای گوارش و کبد و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران اهمیت کبد چرب را شیوع بالا در جامعه، بدون علامت بودن و خطرناک بودن برای سایر اعضای بدن عنوان کرد. وی افزود: کبد چرب یک بیماری عفونی، ویروسی، مسری و میکروبی نیست، علامت بالینی و داروی خاصی هم ندارد و با سبک زندگی سالم و تحرک قابل پیشگیری است.