حماسه حضور دانشگاه علوم پزشکی تهران در راهپیمایی 22 بهمن 1401
دانشگاه علوم پزشکی تهران با برپایی 6 غرفه در مسیر راهپیمایی 22 بهمن و حضور فعال در غرفه وزارت بهداشت به شرکت کنندگان در این مراسم خدمات سلامت ارائه کرد. دکتر ماشاءالله ترابی، مدیر روابط عمومی دانشگاه با حضور در غرفه ها از نزدیک بر نحوه خدمت رسانی به شرکت کنندگان در این مراسم نظارت کرد و به غرفه داران خداقوت گفت. دکتر نجمه الملوک امینی، رئیس گروه آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت گفت: ما ضمن حضور در صحنه، آموزش هایی را برای خانواده های شرکت کننده با سه موضوع در نظر گرفتیم؛ بحث «جوانی جمعیت» که سیاست های فرزندآوری را تبلیغ می کنیم، نمایشگاه پوسترهای ازدواج سالم و پایدار و برگزاری مسابقه خوبی های داشتن برادر و خواهر و موضوع سوم بحث پزشک خانواده است. مهندس طاهره آزمون، کارشناس مسئول بهداشت محیط مرکز بهداشت جنوب تهران درباره فعالیت های دانشگاه در این مراسم گفت: 6 گروه از کارشناسان بهداشت در مسیر راهپیمایی از چهارراه ولیعصر(عج) تا ابتدای یادگار امام(ره) بر ایستگاه های صلواتی، مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و آب آشامیدنی تانکرها نظارت می کنند.
8 مدل داستان در برندآفرینی؛ قسمت ششم مدل «قهرمان»
یکی از موضوعات مهم در برندآفرینی و توسعه مدل های مدیریت تصویر و شهرت، بحث داستان های دانشگاه است. دکتر ماشاءاله ترابی، مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سلسله سخنرانی هایی 8 مدل داستان برند را تشریح کرده است که در این قسمت مدل «قهرمان» منتشر شده است. توضیح اینکه در قسمت اول تا پنجم، مدل کوهستان، چشمک زدن، همگرایی، شروع گیج کننده و حلقه های تو در تو ارائه شده بود.
تامز استادی tums study معرفی شیوه مطالعه دانشجویان و نحوه شخصی سازی آن
اصول مطالعه صحیح، مهمترین ابزار شما در مسیر تحصیلی است. شما با یادگیری روش مطالعه صحیح، نهفقط در زمان خود صرفهجویی میکنید، بیشترین یادگیری را هم به دست میآورید. در این مطلب کوتاه دوستان شما سعی می کنند تا بهترین روش مطالعه و تجربه شخصی خود در این حوزه را به شما معرفی میکنیم. آن چه به عنوان نحوه مطالعه صحیح معرفی میشود، نتیجه تجربیات فراوانی است که در گروههای دانشجویی مختلف صورت گرفته است. نحوه درس خواندن صحیح، به شما کمک میکند که حجم بالای اطلاعاتی که در مقابلتان قرار دارد را در کوتاهترین مدت به خاطر بسپارید. مهمترین نکتهای که درباره آموزش شیوه درس خواندن وجود دارد، شخصی سازی روش مطالعه درسها است.
سخنرانی دکتر محمد عبدالاحد، عضو هیئت علمی وابسته دانشگاه علوم پزشکی تهران در محضر رهبر معظم انقلاب
دکتر محمد عبدالاحد، عضو هیئت علمی وابسته دانشگاه علوم پزشکی تهران، رئیس پژوهشکده الکترونیک سرطان دانشگاه تهران و مدیر عامل شرکت دانش بنیان نانوحسگرسازان سلامت آریا در دیدار 10 بهمن 1401 با رهبر معظم انقلاب با تولیدکنندگان، کارآفرینان و فعالان عرصههای دانشبنیان سخنرانی کرد.
سخنرانی عضو هیئت علمی وابسته دانشگاه علوم پزشکی تهران و مدیرعامل مجموعه رناپ در محضر رهبر معظم انقلاب
دکتر وحید خدامی، عضو هیئت علمی وابسته دانشگاه علوم پزشکی تهران و مدیرعامل مجموعه رناپ، در دیدار 10 بهمن 1401 با رهبر معظم انقلاب با تولیدکنندگان، کارآفرینان و فعالان عرصههای دانشبنیان سخنرانی کرد.
دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ میراث دار دارالفنون؛ در مدار افتخارآفرینی؛ در مسیر دانشگاه اجتماعی؛ پیش به سوی دانشگاه نسل چهارم
نماد آموزش عالی کشور در بیست و هشتمین جشنواره تحقیقات و فناوری علوم پزشکی رازی که با حضور رئیس جمهور برگزار شد با کسب رتبه نخست در بین دانشگاههای تیپ ۱ و دریافت 5 جایزه در بخش های مختلف جشنواره بازهم درخشید.
تامزآپ 7 دانشگاه علوم پزشکی تهران: معرفی فرصت های علمی خدمت به جامعه در رشته جراحی مغز و اعصاب
این برنامه تامزآپ tums up به معرفی فرصت های علمی خدمت به جامعه در رشته جراحی مغز و اعصاب اختصاص دارد که درآن، دکتر احسان جابرانصاری، دستیار تخصصی جراحی مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی تهران، ویژگی های این رشته و جذابیت های آن را بیان می کند و یکی از لذت های آن را پیشرفت های روزافزون و کاهش عوارض و مرگ ومیرهای ناشی از بیماری های مرتبط می داند. برنامه تامزآپ به منظور نمایش تصویر بهتر از توانایی های دانشگاه در خدمت به جامعه و شرایطی که هر رشته و هر حوزه در آینده می تواند برای علاقمندان خود بوجود آورد تهیه می شود.
مجموعه سخنرانیهای پیام دارالفنون (TUMS TALKS) با موضوع توانبخشی سالمندی
اختلالات ارتباطی در سالمندی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر آذر مهری، دانشیار گروه گفتاردرمانی دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی تهران در سخنرانی خود با عنوان «اختلالات ارتباطی در سالمندی» گفت: با توجه به افزایش روزافزون تعداد جمعیت سالمند در دنیا و ایران، پرداختن به نیازهای این افراد و ارائه رویکردهای توانبخشی سالمندی جزء موارد ضروری است که در این میان، اختلالات ارتباطی میتواند تأثیر مهمی در زندگی سالمند داشته باشد چراکه شامل اشکالاتی در گفتار و زبان و بلع و نیز اشکالات شناختی است که نقش مؤثری در برقراری ارتباط در اجتماع دارند و اختلال در این موارد میتواند باعث منزوی شدن سالمند و کاهش کیفیت زندگی او شود. این پروژه در قالب گفتمانسازی دانشگاه، با همکاری دانشکده توانبخشی و روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران در حال اجراست.
سرخط خبرهای مهم دانشگاه علوم پزشکی تهران 9 بهمن 1401
مهمترین اخبار مهم دانشگاه علوم پزشکی تهران در هفته گذشته را در این ویدئو می بینید.
دکتر حسابی استادان ما عاشق علم آموزی بودند
تامز لایف 3: تاملی بر رابطه استاد شاگردی
استاد بودن اغلب به معنای داشتن نقشی عمیق در پیشرفت شاگردان است. استاد شاگردانش را هدایت می کند و دانش و تجربه خود را با آنها به اشتراک می گذارد. همچنین به سلامتی شاگردان و حرفه خود علاقه دارد. پیش از این شاگردان در محضر استادان علاوه بر فراگیری علمی خاص به تحصیل معرفت و اخلاق نیز میپرداختند. به عبارتی دیگر استادان به شاگرد خویش درس چگونگی کسب مهارت برای حضور در جامعه را میآموختند. در مقابل شاگردان نیز علاوه بر آنکه بیشتر اوقات خویش را نزد استاد سپری می کردند، میآموختند که در ازای آموزشی که فرا میگیرند، حرمت استاد را پاس دارند. به قول مولانا "هیچ قنّادی نشد استاد کار تا که شاگرد شکرریزی نشد" در این tums life سعی شده تا رابطه استاد و شاگردی میان دکتر عبدالحمید حسابی و شاگردانش به تصویر کشیده شود.