تامز برند: اینجا دانشگاه علوم پزشکی تهران است؛ جایی که هرگز آموزش، تولید علم و خدمت رسانی متوقف نمی شود

نهال کاشته شده در دارالفنون به دست امیرکبیر شهید، حالا پس از 172 سال به درخت تنومند دانش و خدمت تبدیل شده است. مدیران توانمند، دانشمندان و متخصصان فرهیخته و دانشجویان نخبه و تلاشگر دانشگاه علوم پزشکی تهران با کسب موفقیت های تحسین برانگیز خود در دوره اخیر افتخارات جدیدی را در سطح ملی و بین المللی به دفتر تاریخ دانشگاه اضافه کردند.

کلیپ افتخارات دانشگاه علوم پزشکی تهران به زبان انگلیسی
در حوزه بین الملل؛ دانشگاه علوم پزشکی تهران در همکاری با عتبه حسینی پس از راه اندازی دانشگاه سبطین، (شعبه بین‌الملل دانشگاه در شهر مقدس کربلا) و معرفی این دانشگاه به عنوان یک دانشگاه مدرن در عراق پس از مدتی کوتاه؛ تولیت حرم مطهر امامین عسکریین را برآن داشت تا در دیدار با رئیس دانشگاه ایجاد شعبه ای از دانشگاه سبطین را در سامرا خواستار شود.
در همین مدت با دانشگاه های معتبر، بیمارستان، موسسه، بنیاد و هلدینگ های جهان، از کشورهای استرالیا، فرانسه، آلمان، هند، عراق، ایرلند، ایتالیا، مالزی، کره، روسیه، ترکیه آمریکا، افغانستان و امارات، تفاهم نامه های جدید بسته و همکاری های قبلی پیگیری شد.
در کنار رشد دانشگاه علوم پزشکی تهران در رتبه بندی های بین المللی، تعداد دانشجویان خارجی برای تحصیل در این دانشگاه افزایش چشمگیری داشت و به بیش از 20 درصد از دانشجویان خارجی کل دانشگاه های علوم پزشکی رسید و 4  اتاق و میز همکاری جدید با کشورهای دیگر شکل تازه گرفت.
در حوزه فناوری، بیش از 180 محصول دانش بنیان تولید شد و ربات جراح سینا؛ رقیب جدی ربات داوینچی امریکا، به اندونزی صادر شد.
در حوزه درمان برای نخستین بار در جهان! دریچه مصنوعی داخل دریچه مصنوعی قلب به روش غیرجراحی، نصب، دستگاه سی دی پی برای درمان سرطان پستان و دستگاه گاماپن اختراع و شیوه جدید درمان بیماری آرتروز زانو به روش آنژیوگرافی کشف شد.
دستیابی به جدیدترین روش برای درمان سرطان در جهان - ژن‌درمانی به روش کارتی‌سل‌تراپی-  هم ایران را در زمره سه کشور برتر در این حوزه قرار داد.
با تشکیل کمیته های  گردشگری سلامت و تمرکز در این حوزه، درآمد دانشگاه در این بخش به سه برابر رسید.
در سطح ملی و در حوزه آموزش، دانشگاه علوم پزشکی تهران در اقدامی بی نظیر از شش حیطه جشنواره کشوری شهید مطهری، در 5 حیطه، حائز رتبه و یا فرایند قابل تقدیر شد و 30 درصد از جوایز ایده های نوآورانه دانشجویی و 20درصد جوایز فرایندهای برتر کشوری را به دست آورد.در حوزه تحقیقات و فناوری، دانشگاه علوم پزشکی تهران در دو جشنواره اخیر رازی مقام اولی را در بین دانشگاه های تیپ 1 حفظ کرد و رتبه نخست فعالیت‌های فناورانه را در هفتمین رویداد فن بازار ملی سلامت به دست آورد.
جوایز متعددی هم در دو سال گذشته در سبد دانشگاه قرار گرفت.
جایزه عالی حوزه بهداشت و درمان دفتر منطقه ای سازمان جهانی بهداشت به پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم داده شد.
دکتر مینا حاجی فرجی تبریزی جایزه Next Generation LGG Award از کالج آمریکایی ژنتیک پزشکی و ژنومیک ACMG را از آن خود کرد.
جایزه متخصص پوست پیشرو و پیشکسوت برتر به استاد دکتر یحیی دولتی در کنگرهMEIDAM  2023 دوبی اعطا شد.
علیرضا سلمانی دانشجوی شاهد و ایثارگر با تیم همراهش موفق به کسب دو مدال طلای مسابقات جهانی اختراعات و خلاقیت اروپا و جایزه ویژه این مسابقات در رومانی شد.
مجمع بین المللی انجمن های پوست دکتر سید ناصر عمادی را برای دریافت گواهینامه قدردانی سال 2023 در ارایه خدمات انسان دوستانه نامزد کرد.
دکتر مافی نژاد و دکتر نیوشا اسماعیل زاده به ترتیب دو جایزه پوستر برتر را در شانزدهمین همایش بین المللی مالزی و  کنگره بین المللی اتنوفارماکولوژی در هند به دست آوردند.
نشان عالی دانش به دکتر اردشیر قوام زاده و دکتر احمدرضا دهپور اهدا و از 5 استاد و دانشجوی دانشگاه در شصتمین و شصت و یکمین دوره جایزه البرز معروف به نوبل ایرانی قدردانی شد و در آیین تقدیر از سرآمدان علمی سال ۱۴۰۲ کشور از چهار دانشمند دانشگاه علوم پزشکی تهران تجلیل به عمل آمد و دانشجویان نخبه دانشگاه توانستند در سه المپیاد علمی اخیر نزدیک به یکصد مدال رنگارنگ را به دست بیاورند. 
دانشگاه علوم پزشکی تهران در حوزه جوانی جمعیت و فرزندآوری در بین دانشگاه های تیپ 1 اول و در بین کل دانشگاه ها دوم شد ضمن اینکه سه جایزه رویداد استانی جوانی جمعیت به ارمغان آورده شد.
بیمارستان روزبه در هفتمین دوره جشنواره جایزه‌ استاد داویدیان با 5 جایزه درخشید و 9 دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی تهران جوایز دومین دوره از مسابقات کشوری بنیاد ملی نخبگان را درو کردند.
معرفی دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان دانشگاه پیشتاز توسعه در کشور، کسب رتبه برتر در بیست و چهارمین جشنواره شهید رجایی استان تهران و همچنین دریافت رتبه عالی و نشان سه ستاره به عنوان منتخب اولین دوره پایش و نظارت بر عملکرد حوزه منابع انسانی را هم باید به این جوایز اضافه کرد.
در عین حال اجرای طرح شنبه های نیکوکاری و طرح دارویار برای اولین بار در کشور و بهره مندی از حضور  هنرمندان و ورزشکاران نامی کشور و ارج نهادن به نیک اندیشی خیرین سلامت، دانشگاه را به عنوان یک دانشگاه نسل چهارم و اجتماعی مطرح کرد.
در حوزه عمرانی و در این مدت، کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج) با ظرفیت  حدود 900 تخت و  بیمارستان کودکان حکیم با 266 تخت بستری با حضور رئیس جمهور به بهره برداری رسید و خوابگاه دانشجویی سرای حکیم ویژه متاهلین با 33 سوئیت و بوستان 4 با ظرفیت 390 دانشجو و همراه سرای مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)ساخته شد.
عملیات راه اندازی بزرگترین مرکز درمانی سرطان انستیتوکانسر با 540 تخت، مرکز بین المللی علوم اعصاب ایرانیان به عنوان بزرگ ترین مرکز علوم اعصاب جهان، بیمارستان شریعتی 2، بیمارستان اسلامشهر، و ساختمان جدید فارابی ادامه دارد و پروژه های جدید شهر علم شهید سلیمانی،  330 تختی بیمارستان بهارلو و پلی کلینیک روزبه، ساختمان امیراعلم، ساختمان جدید دانشکده فناوری های نوین پزشکی، پروژه ساختمانی آرش و ضیائیان، پارکینگ مکانیزه بیمارستان شریعتی و 20 پروژه بهداشتی هم کلید خورد. در حوزه رفاهی کارکنان و بازنشستگان هم مهمترین اقدام افتتاح مرکز همایش های دانشگاه در سینما بلوار سابق بود. 
این افتخارات را به توصیه حضرت حافظ بیان کردیم که فرمودند: 
غزل گفتی و در سفتی بیا و خوش بخوان حافظ
 که بر نظم تو افشاند فلک عقد ثریا را
نویسنده و تدوینگر: مهدی گلپایگانی

تنظیمات قالب