دکتر اکبری ساری: آموزشدادن دانشجویان و انجام تحقیقات کاربردی نظام سلامت کشور برای ما اهمیت ویژهای دارد
مدیرگروه علوم مدیریت سیاستگذاری و اقتصاد سلامت دانشگاه با تأکید بر اینکه سعی داریم بهنظام سلامت کشور کمک بیشتری کنیم؛ گفت: باید دانش تولید شده را ترویج دهیم.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در حاشیه نشست رئیس دانشگاه با مدیران گروههای آموزشی که بهمنظور بررسی و تبادلنظر در زمینه مهمترین برنامههای آموزشی 15 تیر 1401 در تالار دارالفنون برگزار شد، دکتر علی اکبری ساری مدیر گروه علوم مدیریت سیاستگذاری و اقتصاد سلامت با اشاره به اینکه این در گروه در دانشکده بهداشت دانشگاه مستقر و
حدود 250 دانشجو در این گروه مشغول به ادامه تحصیل هستند؛ گفت: همانطور که از عنوان گروه مشخص است گروهی است که در حیطه مدیریت، سیاستگذاری و اقتصاد سلامت کار میکند.
وی یادآور شد: از جهت آموزشدادن دانشجویان نظام سلامت کشور و انجام تحقیقات کاربردی موردنیاز نظام سلامت کشور این گروه اهمیت دارد و در سالهای پیش رو بر اهمیت گروه افزوده خواهد شد.
دکتر اکبری ساری تصریح کرد: در شرایط کنونی تحریمهای ظالمانه و همهگیری کووید 19، «اقتصاد و رفاه اجتماعی» را تحتالشعاع قرار داده است، منابع نظام سلامت خیلی محدود است و در سالهای پیش رو خیلی بعید است که کشور این توانمندی و تابآوری اقتصادی را داشته باشد که بتواند بهراحتی منابع خیلی بیشتری را برای کشور تأمین کند، بنابراین آن چیزی که اهمیت پیدا میکند مدیریت و مصرف بهینه منابع است بهطورکلی تا آنجایی که میتوانیم و این هم الزاماً به معنی کمکردن هزینهها یا کنترل هزینهها نیست به معنی استفاده بهینه از منابع که شامل؛ نیروهای انسانی، تجهیزات، ساختمان و منابع مالی که در اختیارمان است، میشود.
وی خاطرنشان کرد: گروه علوم مدیریت سیاستگذاری و اقتصاد سلامت می تواند در این حیطه دانش لازم را فراهم و ترویج کند و از تولید دانش گروه بهینه برای کمک به سیاستگذاری در نظام سلامت کشور استفاده کرد تا بتوانیم انشاءالله نظام سلامت کشور را با بهرهوری و کارایی بیشتر باکیفیت بهتر مدیریت و اداره کنیم.
دکتر اکبری ساری متذکر شد: تصمیم داریم که از نظر کیفی، کمی، نیروی انسانی، فعالیتهای آموزشی و پژوهشی شاهد توسعه و ارتقای گروه باشیم تا در آینده تا آنجایی که ممکن است بهنظام سلامت کشور کمک بیشتری کنیم.
نظر دهید