دکتر زارع‌زاده: با تعاملات سازنده با دانشگاه علوم پزشکی تهران می‌توانیم همکاری‌های بین‌بخشی را گسترش دهیم

مدیر امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی کردستان تأکید کرد: در این اجلاس با توانمندی‌های بالقوه و بالفعل کشور در زمینه «بین‌المللی‌سازی و مرجعیت علمی» آشنا شدیم.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در حاشیه اجلاس معاونان و مدیران بین‌الملل دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و سازمان‌های وابسته با رویکرد «مرجعیت علمی و بین‌المللی‌سازی در عرصه تحقیقات و فناوری» که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد؛ دکتر یدالله زارع‌زاده مدیر امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی کردستان ضمن ابراز خرسندی از حضور در این اجلاس، گفت: برگزاری اجلاس معاونان و مدیران بین‌الملل دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و سازمان‌های وابسته کمک بزرگی  در هماهنگی ذهنی و عملکردی همه افراد ذی‌ربط «در روشن شدن سیاست‌ها و خط‌مشی‌های کلی وزارت بهداشت» می‌کند.
وی افزود: از سخنرانی‌ها و فرمایشات مقام محترم وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بسیار استفاده کردیم و با توانمندی‌های بالقوه و بالفعل کشور در زمینه بین‌المللی‌سازی و مرجعیت علمی آشنا شدیم.  
دکتر زارع‌زاده یادآور شد: در این اجلاس ذهن همه ما معطوف شد به این مسئله که در واقع جایگاه علمی کشورمان و دانشگاه‌های مرتبط با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مرجعیت علمی در سطح ملی و بین‌المللی به چه صورت است.  
وی تصریح کرد: به‌عنوان یک شرکت‌کننده و فردی که به مسئله مرجعیت علمی قبلاً اندیشیده‌ام به این باور رسیدم که ما هنوز به جایگاه واقعی خودمان نرسیده‌ایم اگرچه قدم‌های بسیار خوبی برداشته‌ایم و روند مرجعیت علمی در کشور در سطح ملی و بین‌المللی آغاز شده است، باید وزارت بهداشت، وزارتخانه‌های ذی‌ربط و دانشگاه‌ها با برنامه استراتژیک مشخص شده و همکاری بین‌بخشی بتوانند ان‌شاءالله کشور را به آن جایگاهی که شایسته است در زمینه مرجعیت علمی و مسائل علمی جهانی برسانند.  
مدیر امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی کردستان خاطرنشان کرد: دانشگاه ما دانشگاهی جوان است که در سال‌های اخیر روند روبه‌رشدی را طی کرده و در رتبه‌بندی‌های بین‌المللی بسیار خوب توانسته جایگاه خودش را کسب کند. 
وی تأکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی تهران از دانشگاه‌های مادر است و توانمندی‌ها زیادی دارد و دانشگاه کلاس اول جهان است؛ امیدواریم که همکاری بین دو دانشگاه را توسعه دهیم با پتانسیلی که دانشگاه علوم پزشکی کردستان دارد و هم‌جواری با اقلیم کردستان، نفوذ فرهنگی و ارتباطات علمی فرهنگی که با آن‌ها داریم می‌توانیم با دانشگاه علوم پزشکی تهران در مورد پوشش دادن به نیازهای آموزشی و فرهنگی اقلیم کردستان همکاری‌های بسیار خوبی داشته باشیم. 
 
الهام علی
تهیه کننده:

الهام علی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات قالب