دکتر سعید ناطقی: کار گروه پزشکی ساعت محور نیست
معاون درمان دانشگاه تاکید کرد: متأسفانه مردم و حاکمیت انتظارشان این است که ما در قرن بیست و یکم باشیم اما پزشک و دانشجوی پزشکی از نظر معنوی و عرفانی در زمان منصور حلاج باشند؛ این دو موضوع با هم هماهنگ و هم سو نیست.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر سعید ناطقی معاون درمان دانشگاه در گفت و گو با شبکه سلامت با اشاره به اینکه دانشجوی پزشکی با چند مشکل عمده مواجه است؛ گفت: اگر به شما بگویند به طور نمونه؛ صد ثانیه نفس خودتان را نگه دارید هزار تومان به شما میدهیم شما این امتحان را میکنید؟ نه این امتحان را نمیکنید! چرا که اصلاً ارزش ندارد و ممکن است منجر به مرگ شود. غواص نیستیم که بتوانیم دو دقیقه نفس خودم را حبس کنیم. اما اگر به شما بگویند یک میلیارد تومان به شما میدهیم ممکن است یکبار امتحان کنید چرا که ارزش این کار را دارد ورود کنید.
دکتر ناطقی با بیان اینکه در گذشته رشته پزشکی مشقات خودش و اما آینده جذابی داشت؛ یادآور شد: دردسر دوران رزیدنتی را که هفت سال است را تحمل میکنم آن را می خوانیم و بعد طرح را میگذرانیم بر فرض اینکه خیلی باهوش باشیم مستقیم بعد از فارغ التحصیلی تخصص قبول میشویم که سیزده سال زمان می برد و بعد حداقل دوسال طرح آن را باید طی کنیم که در نهایت پانزده سال می شود.
معاون درمان دانشگاه تصریح کرد: اگر احیاناً رشتههای مثل قلب، داخلی و جراحی باشد فوقهای جذابی دارد؛ سه سال هم باید آن را طی کنیم و سه سال هم برای آن طرح بگذرانیم شش سال میشود. در نهایت 21 سال تلاش میکنیم و میدانیم نفس خودمان را حبس میکنم تا رفاهی برایمان به همراه دارد.
وی تاکید کرد: کارگروه پزشکی ساعت محور نیست به طور نمونه؛ شما در خیلی از مراکز اداری تشریف میبرید تایم اداری که تمام میشود تمام آسانسورها پر است شما برای رفتن به آن مشکل دارید، اما در سیستم درمان تا وقتی بیمار حضور دارد شما هم هستید؛ بنابراین رزیدنت و انترها هم باید حضور داشته باشند و کار بیشتری روی دوش آنها است.
دکتر ناطقی خاطرنشان کرد: فضای جامعه را از نظر فرهنگی، مالی، ارزشهای جامعه و ... میبینید؛ متأسفانه مردم و حاکمیت انتظارشان این است که ما در قرن بیست و یکم باشیم اما پزشک و دانشجوی پزشکی از نظر معنوی و عرفانی در زمان منصور حلاج باشند. این دو موضوع با هم هماهنگ و هم سو نیست چرا که در این جامعه زندگی میکنیم اما شرایط برای پزشکان یکسان نیست و اگر این رزیدنت به مکانی دعوت میشود به آن به چشم یک خانم و آقای دکتر نگاه میشود و انتظار دارند.
نظر دهید