دکتر محمدجعفر فره وش: دانشگاهها باید دانش تولید شده را در سطح جامعه ارائه دهند
عضو هیئتعلمی دانشگاه با تاکید بر اینکه ارتباط و تعامل دوطرفه باعث گسترش و افزایش دانش در سطح جامعه میشود؛ گفت: اساتید باید در بطن جامعه حضور پررنگتر داشته باشند این به نوبه خود یک نوع اجتماعی شدن است.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در مراسم بزرگداشت مقام استاد و تقدیر از تلاشهای ماندگار دکتر رمضانعلی شریفیان که به میزبانی گروه بیماریهای داخلی دانشگاه دوشنبه 19 اردیبهشت 1401 در تالار دارالفنون سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد؛ در حاشیه این مراسم دکتر محمدجعفر فره وش فوقتخصص گوارش و کبد بزرگسالان و متخصص داخلی با بیان اینکه رشتهی داخلی در واقع مادر رشتهی پزشکی است؛ گفت: اکثر دانش، مطالعات و بیماریها در رشته داخلی قرار میگیرد، بنابراین اهمیت بسیار ویژهای برای سلامت جامعه دارد.
وی با بیان اینکه «رشته داخلی یکی از پایههای طب است»؛ افزود: خوشبختانه در ایران مخصوصاً در دانشگاه علوم پزشکی تهران و بیمارستان امام خمینی (ره) این رشته در سطح خیلی بالایی در کنفرانسها، ژورنال کلابها و تحقیقاتی که کموبیش در حال انجام است، قرار دارد.
دکتر فره وش یادآور شد: اما متأسفانه از نظر اقتصادی کمی این رشته مورد ظلم قرار گرفته است و باید از اساتیدی که در این حرفه کار میکنند حمایت بهتری شود تا بتوانند در فرصت مناسب به مطالعه و تحقیق بپردازند.
این عضو هیئتعلمی دانشگاه تصریح کرد: با تغییر دانش یکی از سریعترین رشتههایی که تغییر میکند رشته داخلی است؛ بنابراین حمایت از این رشته باعث حفظ و نگهداری از سلامتی جامعه میشود.
این عضو هیئتعلمی خاطرنشان کرد: دانشگاههایی که در بطن جامعه قرار میگیرند خیلی میتوانند مؤثرتر باشند، در خیلی از دانشگاههای معروف دنیا کلاسهایی وجود دارد که افراد عادی و عامی در آن شرکت میکنند حتی ممکن است که بحثهای پزشکی هم لزوماً نباشد اما یک سری بحثهای اجتماعی، فلسفی، رفتارشناسی و ... انجام میشود و ورودش هم باید آزاد باشد.
دکتر فره وش تاکید کرد: باید فضایی را در نظر بگیریم، افراد متخصص را دعوت کنیم و هموطنان فرصت سؤالوجواب داشته باشند بهاینترتیب میتوانیم دانش پزشکی را وارد جامعه کنیم و فعالتر باشیم. دانشگاهها باید دانش تولید شده را در سطح جامعه ارائه دهند و با این تبادلاتی که صورتگرفته و پاسخ به سؤالات از طریق مدیا و وسایل ارتباطجمعی خوشبختانه مردم امروزه دانش خیلی بالایی دارند.
وی با اشاره به اینکه مردم هم تشنهی شنیدن مطالب جدید دستاول از طرف متخصصین و اساتید دانشگاهها هستند؛ گفت: ارتباط و تعامل دوطرفه باعث گسترش و افزایش دانش در سطح جامعه میشود؛ اساتید باید در بطن جامعه حضور پررنگتر داشته باشند این به نوبه خود یک نوع اجتماعی شدن است.
نظر دهید