لیست اخبار صفحه :30
تامز لایف 42: توصیه های تغذیه ای دانشگاه علوم پزشکی تهران در دوران آلودگی هوا

تامز لایف 42: توصیه های تغذیه ای دانشگاه علوم پزشکی تهران در دوران آلودگی هوا

دکتر احمدرضا درستی مطلق، مدیرگروه تغذیه جامعه دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به نکات تغذیه ای به افرادی که در آلودگی هوای زمستان ناچار به تردد هستند گفت: توصیه می شود از مصرف غذاهای سرخ کرده پرهیز و و روغن های جامد و گوشت قرمز کمتر مصرف شود. همچنین با مصرف منابع آنتی اکسیدان که در دفع سموم آلودگی هوا در بدن موثر است و ویتامین های C،D،E اثرات و علائم بیماری‌های ناشی از آلودگی هوا را کاهش داد.

تامز اج 13: بررسی سه مقاله دکتر امیرحسین تکیان، مدیرگروه سلامت جهانی و سیاست گذاری عمومی
کاربرد هوش مصنوعی در نظام سلامت

تامز اج 13: بررسی سه مقاله دکتر امیرحسین تکیان، مدیرگروه سلامت جهانی و سیاست گذاری عمومی

دکتر امیرحسین تکیان مدیر گروه سلامت جهانی، استاد گروه مدیریت، سیاست گذاری واقتصاد سلامت دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، در خصوص سه مقاله خود گفت: مشارکت پژوهشی گروه سلامت جهانی و سیاست گذاری عمومی دانشکده بهداشت با دانشگاه صنعتی شریف در زمینه هوش مصنوعی منجر به تولید سه مقاله با عنوان های «نقش هوش مصنوعی در تامین مالی پایدار نظام سلامت»، «تاثیر هوش مصنوعی در عدالت سلامت» و «هوش مصنوعی در سیاست گذاری سلامت» شده است. دکتر تکیان هوش مصنوعی را ابزار دقیق، کارآمد و موثری در حوزه سلامت دانست و گفت: لازم است ابعاد مختلف هوش مصنوعی برای تصمیم گیری مبتنی بر شواهد و پیش بینی روندهای آینده موثر بر سلامت مورد مطالعه و کشف جدی قرار گیرد.

تامز لرن 15: نقش کلیدی منتورشیپ در آموزش علوم پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی تهران

تامز لرن 15: نقش کلیدی منتورشیپ در آموزش علوم پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی تهران

اولین کارگاه سراسری آموزشی فرهنگی ویژه اساتید مشاور دانشگاه های علوم پزشکی با عنوان نقش کلیدی منتورشیپ در آموزش علوم پزشکی و تأثیر آن در ارتقای وضعیت تحصیلی دانشجویان در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد. اساتید مشاور در این کارگاه که با همکاری مدیریت دانشجویان شاهد و ایثارگر و دفتر راهنمایی تحصیلی دانشکده پزشکی به صورت حضوری ویژه اساتید مشاور دانشگاه علوم پزشکی تهران و وبیناری در سطح کشور برگزار شد، پیرامون مبحث اهمیت منتورشیپ در آموزش علوم پزشکی باهم به گفتگو و تبادل نظر پرداختند.

تامز لرن 14: دیپلم پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تهران، گواهینامه در زمینه پژوهش های علوم پزشکی

تامز لرن 14: دیپلم پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تهران، گواهینامه در زمینه پژوهش های علوم پزشکی

دیپلم پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی تهران گواهینامه ای است در زمینه پژوهش های علوم پزشکی که دانشجویان و دانش آموختگان رشته های علوم پزشکی می توانند در صورت به پایان رساندن موفقیت آمیز دوره مربوطه آن را کسب کنند. این دوره با هدف آموزش فراگیرانی طراحی شده که علاوه بر دارا بودن دانش و نگرش مورد انتظار در رشته خود، با کسب مهارت های پژوهشی بتوانند به عنوان نیروی کارآمد به فعالیت پژوهشی بپردازند در این قسمت از برنامه تامز لرن دکتر آرزو راستی سرپرست مرکز علمی پژوهش های دانشجویی دانشکده پرستاری و مامایی دانشگاه علوم پزشکی تهران در این خصوص توضیح می دهد:

تامز ویو 3: چشم انداز تجربه های برتر دانشگاه علوم پزشکی تهران

تامز ویو 3: چشم انداز تجربه های برتر دانشگاه علوم پزشکی تهران

برنامه تامز ویو با هدف معرفی تجارب موفق در مجموعه دانشگاه علوم پزشکی تهران تولید و به منظور تقویت حس هبستگی و به کارگیری این تجارب، در موقعیت های مشابه در سینا رسانه منتشر می شود. نخستین تجربه انجام عمل جراحی مغز در حالت بیداری است. این جراحی با مجرب ترین تیم جراحی، بیهوشی، تصویر برداری و نقشه برداری مغز، نورو مونیتورینگ، و مونیتورینگ عصب - شناختی (neuro cognitive) و با استفاده از دستگاه های پیشرفته انجام می شود. ازدیگر تجارب موفق دانشگاه علوم پزشکی تهران همکاری با بنیاد بیماری های CF ایران است که منجر به افزایش طول عمر بیماران CF به عنوان شایع ترین بیماری ارثی مغلوب جهان شده است. یکی دیگراز تجربه های موفق متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران بازسازی ضایعات ناشی از تومورها و ترومای ناحیه فک و صورت با پروتزهای شخصی ساز است. این دستاورد حاصل همکاری مشترک جراحان فک و صورت و مهندسان پزشکی است که از سال 1398 تاکنون برای نخستین بار در ایران و خاورمیانه درحال انجام است. با تولید پروتزهای جمجمه و فک و صورت در شرکت دانش بنیان داناول دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکنون 200 جراحی موفق صورت گرفته است.

تامز تاپ 11: درمان کلافه عروقی مغزی  (AVM) به روش گامانایف در دانشگاه علوم پزشکی تهران برای نخستین بار در کشور

تامز تاپ 11: درمان کلافه عروقی مغزی (AVM) به روش گامانایف در دانشگاه علوم پزشکی تهران برای نخستین بار در کشور

درمان کلافه عروقی مغزی (AVM) با روش گامانایف برای نخستین بار در مجتمع بیمارستانی یاس دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام شد. دکتر آرش جعفریه رئیس مجتمع بیمارستانی یاس با اشاره به روند پیشرفت بیمارستان یاس، درباره این موفقیت توضیح داد و گفت: اولین بیمار را پذیرش و با همکاری متخصصان نورواینترونشن، رادیوترا‌پی و جراحی اعصاب تحت آنژیوگرافی مغزی و سپس رادیوسرجری با استفاده از دستگاه گامانایف قرار دادیم. گزارش این موفقیت را در برنامه تامز تاپ ببینید.

تامز تک 11: دستاوردهای فناورانه دانشگاه علوم پزشکی تهران در نمایشگاه بین الملل

تامز تک 11: دستاوردهای فناورانه دانشگاه علوم پزشکی تهران در نمایشگاه بین الملل

دکتر محمدرضا آی عضو هیئت علمی گروه فیزیک پزشکی و مهندسی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در برنامه تامز تک به مزایای شرکت در نمایشگاه بین الملل اشاره کرد و گفت: اکثر محصولات دانشگاه «دانش بنیان نوع یک است و حضور در این نمایشگاه به ما کمک می کند که محصولاتمان را به مشتریان دانشگاه ها معرفی کنیم و از فرصتی که نمایشگاه در اختیارمان گذاشته استفاده کنیم و تجهیزاتمان را راحت تر به فروش برسانیم. دکتر حسین قدیری عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران هم گفت: خوشبختانه توانستیم بازخورد خوبی از بازدیدکنندگان در رابطه با سطح فناوری و میزان تاثیری که این محصولات می تواند در حوزه سلامت داشته باشد دریافت کنیم.

تامز اج 12 : همه گیری کوید 19 و یادگیری سیاست گذاری از مطالعه تطبیقی در ایران
بررسی یک مقاله با دوازده طرح تحقیقاتی

تامز اج 12 : همه گیری کوید 19 و یادگیری سیاست گذاری از مطالعه تطبیقی در ایران

دکتر امیر حسین تکیان مدیر گروه سلامت جهانی، استاد گروه مدیریت ،سیاست گذاری واقتصاد سلامت دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران عنوان مقاله خود را همه گیری کووید 19 و یادگیری سیاست گذاری از مطالعه تطبیقی در ایران معرفی کرد و گفت: این مقاله زایشی که جوانه طراحی و‌انجام 12طرح تحقیقاتی را سبب شد، تاکنون بیش از 360 بار مورد استناد قرار گرفته است. دکتر تکیان در ادامه توضیح داد در اوایل همه گیری کوید 19 با موارد ناشناخته پرشماری مواجه بودیم و به این منظور یک مطالعه تطبیقی انجام دادیم و با توجه به شرایط کشور و مثلث سیاست گذاری سلامت، یک راهنمای سیاست تطبیقی تهیه کردیم که سیاستگذاری آگاه از شواهدرا برای برنامه ریزان و تصمیم سازان ایران و سایر کشورها تسهیل کند.

تنظیمات قالب